Marius Manole, de urgență la spital. Actorul a suferit un accident: „M-au cusut”

Ultima actualizare:

Marius Manole a ajuns de urgență la spital, în urmă cu doar câteva ore. Actorul a avut nevoie de îngrijirea rapidă a medicilor, în urma unui accident suferit în timpul ultimului spectacol susținut. Care este acum starea lui de sănătate. 

Marius Manole / foto: social media
Marius Manole / foto: social media

Considerat unul dintre cei mai buni actori români, Marius Manole are grijă să nu-și dezamăgească niciodată publicul care vine la spectacolele sale. Acesta este principalul motiv pentru care a decis să-și onoreze cuvântul și să susțină spectacolele care urmează în perioada următoare, în ciuda stării sale de sănătate. 

Marius Manole: „Vă rog să aveți înțelegere!”

Pe pagina sa de Facebook, platforma de social media pe care ține legătura cu fanii, Marius Manole avea să ia pe toată lumea prin surprindere cu o fotografie în care apare pe patul de spital, cu rană cusută la un genunchi. 

Actorul a venit și cu o lămurire în acest sens, explicând că evenimentul nefericit s-a întâmplat în timpul susținerii spectacolului „Repetiție pentru o lume mai bună”. 

În ciuda accidentării sale, întreg momentul a fost dus la bun sfârșit, urmând ca mai apoi să meargă la Spitalul Universitar, în vederea acordării îngrijirii medicale necesare rănii sale de la picior. 

Artistul și-a continuat șirul destăinuirilor și a punctat faptul că nu va suspenda niciun spectacol din cele pe care le are în derulare, însă va fi nevoit să își adapteze toate mișcările de pe scenă. 

„Dragii mei, în seara asta, în timpul spectacolului „Repetiție pentru o lume mai bună”, a avut loc un accident nedorit. Spectacolul a fost dus la bun sfarșit. Am fost la Spitalul Universitar unde foarte repede m-au cusut și acum sunt în regulă cât de cât. 

Nu voi suspenda niciun spectacol, doar că va trebui să adaptez toate mișcările din toate spectacolele. Rog să aveți întelege pentru urmatoarele 15 zile.

Mulțumesc colegilor mei pentru grijă. O echipă e totuși o echipă. Mulțumesc și să aveți grijă de voi. Mulțumesc medicilor de la Spitalul Universitar UPU, sunt ultra-profesioniști!”, a fost mesajul postat de Marius Manole. 

A ținut post îndelungat, doar cu apă

Accidentul vine imediat după o perioadă în care Marius Manole a ținut un regim drastic de slăbire, iar apropiații pun totul pe seama stării de slăbiciune a organismului său. Un semnal de alarmă a tras și Oana Pellea, despre starea de sănătate a lui Marius Manole. „Iubitule, te rog cu Cerul si Pământul, odihnește-te”. „Multă sănătate”, i-a urat și Maia Morgenstern. Pe Facebook a intervenit și Radu Afrim, regizorul spectacolului în care actorul s-a accidentat. „Dacă-l iubiți pe Marius Manole, convingeți-l să stea la pat măcar 3 săptămâni”.

Zilele trecute, Marius Manole anunța, cu mândrie, că a reușit să țină post negru 40 de ore, cu dorința de a ajunge la 72 de ore. „40 de ore de fasting (fără mâncare). Doar apă, ceai și cafea fără zahăr. Ne vedem la evenimente. Încă sunt bine și energic. Wooooow. Dacă nu leșin diseară la spectacol (că vreau să merg și la sală), poate fac 72 de ore. La mine e pentru prima oară. Voi aveți experiențe în acest sens? Later edit: Ziua a 2-a a fost cea mai grea. Dar am jucat și nu am leșinat”, a fost mesajul actorului, care iată că s-a terminat estul de nefericit pentru actor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
92f0a716 3d25 49fe 9a40 fbfef5803f44 jpeg
Banner Andreea Raicu
sanziana negru si stefan floroaica jpeg
chrissy teigen rochie profimedia jpg
sofia vicoveanca jpeg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
Un singur lucru nu i-a fost pe plac Anamariei Ferentz, spectacolul Carmen pus în scenă la Opera din Viena
cub andreea balan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net