Mașina lui Vali Crăciunescu, în vizorul hoților! A fost lăsată fără roți: „Am crezut că sunt la camera ascunsă”

Ultima actualizare:

    Mașina lui Vali Crăciunescu, lăsată fără roți de hoțiFoto: Arhivă personală
Mașina lui Vali Crăciunescu, lăsată fără roți de hoțiFoto: Arhivă personală

Vali Crăciunescu a avut parte de o surpriză neplăcută în prag de sărbători, după ce a constatat că mașina sa a fost „vizitată” de hoți, care l-au lăsat fără roți, chiar pe carosabil.

Autoturismul lui Vali Crăciunescu a fost „victima” hoților, iar întâmplarea a avut loc chiar într-un mare complex rezidențial din sudul Capitalei.

Vali Crăciunescu, prădat de hoți

Făptașii l-au lăsat pe artist fără cauciuri, însă au dovedit că au umor și i-au lăsat, totuși, prezoanele. Ajuns la secția de poliție cea mai apropiată, cea din Popești Leordeni, Vali a avut însă parte de o surpriză plăcută, de această dată.

Ce surpriză l-a așteptat la secția de poliție

Agenții îi prinseseră deja pe hoți și au recuperate bunurile, chiar înainte ca artistul să redacteze plângerea. „Eu m-am mutat din acel cartier, locuiesc cu soția mea în alt loc, însă mai trec pe acolo ocazional. Cum am aflat de grozăvie, am venit în viteză, în miezul nopții la locul faptei. Furtul a fost constatat de prietenii mei la două zile după ce s-a produs și, printr-o fericită întâmplare, polițiștii au ajuns la hoți înainte ca eu să reclam furtul la poliție.

Vă dați seama ce mare mirare, ce surprinză colosală am avut parte la circa de poliție, unde, nici n-am început să scriu plângerea și ofițerul mi-a zis că bunurile mele sunt recuperate”, a povestit acordeonistul care, inițial, a crezut că e la „camera ascunsă”.

„A fost o întâmplare incredibilă. Când ne-a spus agentul că știe deja de situație, eu, Dan Blueman, Vali Măciucă, frații mei alături de  care cânt în Cooperativa 9 și care m-au însoțit la poliție, nu uitam unii la alții neștiind dacă avem de-aface cu polițiști cu mult umor.

Nu am decât să le mulțumesc oamenilor legii pentru lăudabilul caz care, aș putea zice că a fost închis înainte să fie deschis. Da, am depus plângerea, altfel nu puteam să-mi recuperez bunurile. Polițiștii n-au apreciat ca noi faptul că hoții au lăsat prezoanele și au luat doar roțile”, a adăugat Vali Crăciunescu pentru money.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net