Maticiuc i-a dat papucii şi vedetei cu numărul 9 care i-a trecut prin pat

simeon stalpnicul png
Flavia Mihăşan

Un nou cuplu de vedete s-a separat, în prima lună a anului, de data asta fiind vorba despre Flavia Mihăşan şi Codin Maticiuc. Deşi au petrecut Revelionul împreună, în America, iar senzuala dansatoare susţinea că de-abia aşteaptă să devină mămică, iată că celebrul ”Crai de Dorobanţi” pare să se simtă mai bine în postura de burlac. El are mare lipici la femei marca VIP, însă niciuna nu l-a convins să o ducă la altar.

Povestea de dragoste dintre Codin Maticiuc şi Flavia Mihăşan, ambii în vârstă de 32 de ani, este deja istorie. Însă nici nu e de mirare că a părăsit-o  pe Flavia, după doar două luni, căci, dacă e să dăm timpul înapoi, el nu stă prins prea mult în relaţii, fiind foarte pretenţios la femei. A bifat poveşti de dragoste cu soliste, actriţe sau cu vedete tv, una mai frumoasă ca alta, dar, de departe, marile lui iubiri au fost Gina Pistol, acum iubita lui Smiley, şi Anna Lesko, care între timp s-a măritat şi are un băieţel.

simeon stalpnicul png
Codin Maticiuc

De-a lungul vremii, el a fost surprins de fotoreporterii Click! la plimbare, la restaurant sau la mare, alături de frumuseţile cu nume sonore pentru care a nutrit sentimente pe termen limitat, printre ele numărându-se solista Alina Crişan, actriţa Maria Dinulescu, fotomodelul Corina Zugravu, fostele vedete tv Rodica Miron şi Raluca Lăzăruţ.

simeon stalpnicul png
Nici măcar Flavia Mihăşan n-a reuşit să-l facă băiat de casă pe Codin Maticiuc

S-a zvonit că ar fi bifat o scurtă relaţie şi cu solista Anamaria Ferenţ, însă ei nu au vorbit despre acest capitol. În urmă cu doi ani, la lansarea volumului său „Consumatorul de suflete», care s-a vândut ca pâinea caldă, Codin Maticiuc, a vorbit despre dragoste şi femei: „Sper să rămân «Crai de Dorobanţi» în continuare. Iubesc viaţa şi femeile, iar fiecare personaj din cartea mea este un cumul din toate domnişoarele pe care le-am cunoscut. Eu cu absolut toate femeile cu care am fost am rămas prieten şi oricum personajele mele sunt compuse dintr-un cumul de fete şi nimeni nu o să se recunoască”, a declarat el, la Prima TV. 

simeon stalpnicul png

Codin a scris recent, pe contul său de Facebook, despre fetele care exagerează cu vizitele la medicul estetician: ”Ador tuningul la femei, este super recomandat la nasoale. Eşti naşpetă rău? Măcar să ai super ţâţe şi super cur! Îmi place dacă eşti tatuată, dar nu şi la sprâncene. De evitat să vă măriţi buzele, ies prost, în general, dar şi unghiile false. Injecţiile cu botox trebuie făcute ponderat, ca să vă mai puteţi mira când vă cere fraierul”. 

bianca dragusanu sofia jpeg
copii andra catalin maruta1 png
img jpg
laceanu 1 415551511 jpeg
aspirină frumusețe pixabay
gigi becali jpg
image png
ana barnoschi4 png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
foto 1   Dora Davidescu Temisan JPG
gheorghe turda
Mihai Radu jpg
gigi becali jpg
copii andra catalin maruta1 png
bianca dragusanu sofia jpeg