Metode-șoc pentru înfrumusețare. Își injectează propriul sânge în scalp

image
Valentina Pelinel face adesea acest tratament

Vedetele autohtone au apelat la tratamente revoluţionare pentru a-şi salva părul rărit. În urma rezultatelor spectaculoase obţinute de Iulia Vântur, Maria Constantin şi de Valentina Pelinel, iată că şi Anamaria Prodan a încercat un miraculos vaccin, pentru o podoabă capilară mai bogată.

Sunt prezentatoare tv, modele, iar prin prisma carierei sunt mereu în lumina reflectoarelor. Vedetele sunt etalon de frumuseţe, aşa că atunci când îşi fac apariţia trebuie să arate ca nişte adevărate staruri. Manichiură şi machiaj perfect, precum şi o coafură impecabilă, însă există şi reversul medaliei al acestor proceduri. Din cauza vopsitului în exces şi a coafatului, tot mai multe vedete şi-au pierdut din podoaba capilară, sau firele de păr au devenit mai subţiri şi mai terne. Din acest motiv femei superbe precum Valentina Pelinel (38 de ani), Maria Constantin (32 de ani), Iulia Vântur (38 de ani), dar şi Anamaria Prodan (46 de ani) au apelat la metode moderne pentru revitalizarea părului.

image

Toate sunt mulţumite de rezultat

Terapia PRP este cea mai cunoscută şi se realizează cu propriul sânge îmbogăţit cu factori de creştere. Este eficient în stoparea căderii părului şi pentru regenerarea firelor de la rădăcină. Pentru a fi mereu în inima lui Salman Khan, Iulia Vântur apelează la medicii din România pentru a avea un păr des. ”Fac tratamente pentru păr şi ten, când e nevoie, la doamna Iordache, dar ocazional. Nu stau săptămânal în clinici pentru că mai am şi altele de făcut”, ne-a povestit Iulia. Înainte să rămână însărcinată, şi Valentina Pelinel mergea la medicul Oana Spânu pentru aceste injecţii care se fac la nivelul scalpului. Maria Constantin a încercat şi ea soluţii inovatoare şi pentru a avea un păr lung şi bogat. După ce s-a întors din emisiunea ”Ferma vedetelor” (PRO TV), părul cântăreţei arăta dezastruos. “La recomandarea medicului am ales mezoterapia atât pentru ten, cât şi pentru păr”, a mărturisit Maria Constantin.

Click! spune

Mezoterapia presupune injectarea unui cocktail de vitamine care are acelaşi efect ca şi terapia PRP sau terapia Vampir. Este o metodă folosită în medicina estetică, prin care medicii folosesc antioxidanţi, aminoacizi şi acid hialuronic, pe care le introduc în derm. O şedinţă costă 150 de euro.

Anamaria Prodan şi-a făcut  un vaccin de 3.500 de euro 

image
Anamaria Prodan se află la o clinică din Turcia

În anul 2016, Anamaria Prodan cheltuia 2.000 de euro pentru  cea mai nouă tehnologie în materie de hairstyle, şi anume injecţiile în scalp pentru regenerarea puternică a părului. Iată că acum, după aproape trei ani, afacerista a făcut din nou un drum la specialiştii din Turcia, din acelaşi motiv.

image
Anamaria Prodan se află la o clinică din Turcia

Este vorba despre un vaccin care întăreşte firul de păr şi îl face să fie mai des şi mai sănătos. În plus, tratamentul nu necesită internare, dar se face sub anestezie locală. Preţul pentru o astfel de intervenţie este de aproape 3.500 de euro.

cub visarion alexa png
weddingfeast 2841610 1920 jpg
vremea octombrie toamna prognoza meteo pensionari parc jpeg
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
Timisoara Fashion Week (7) Adelina Pestritu jpg
reghecampf si anamaria prodan
cub anamaria prodan bebeto png
Charles si regina Elisabeta a II-a
atac nuclear FOTO Shutterstock buton nuclear
WhatsApp Image 2022 09 27 at 16 41 53 jpeg
image
image
image
image
image png
Tora Vasilescu
Monica Barladeanu si Rolando Matsangos jpeg
cub adrian nartea animat gif
Ada Condeescu motor jpeg
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan