Mihaela Rădulescu are probleme cu nasul operat? EXCLUSIV

9 iulie 2014
image
Mihaela şi-a transformat nasul puţin coroiat într-unul mai scurt şi „în vânt”Foto: Cotimanis Show

Este adevărat, Mihaela Rădulescu şi-a operat nasul. Ceea ce Click! a sesizat în urmă cu o lună a fost confirmat abia acum. Sâmbătă seara, pe când era machiată pentru Carnavalul de la Mamaia, Răduleasca cerut make-up artistului să manevreze cu grijă zona nasului, pentru că „e sensibilă”.

Foarte agitată, stresată şi pe fugă, aşa a apărut Mihaela Rădulescu (44 de ani) sâmbătă seara, în culisele Carnavalului de la Mamaia. Urma să fie transformată în Cleopatra şi să defileze la braţul lui Radu Mazăre. S-a lăsat pe mâna soţiei lui Bebe Cotimanis, make-up artistul Florina Mărcuţă, care a fost, cu şcoala ei de machiaj, partener al evenimentului.

„Mi-a spus de la început că nasul e proaspăt operat şi să am grijă când o dau cu pudră, să nu apăs foarte tare că zona e încă sensibilă. Ea venise parţial machiată, îşi pusese singură fondul de ten pe faţă, probabil pentru siguranţă. Dacă zona era dureroasă, tot mai bine e să o atingi singur. Are, într-adevăr, un nas fin, mic şi frumos”, a povestit, pentru Click!, Florina Mărcuţă.

Potrivit medicului chirurg estetician Florin Juravle, nasul poate fi amorţit şi sensibil la atingere timp de trei luni de la intervenţia chirurgicală. În această perioadă se recomandă evitarea traumatismelor. „Nu-i punea în pericol vindecarea, doar simţea o uşoară durere locală”, a explicat specialistul.

image
Răduleasca s-a lăsat cu greu convinsă de Florina Mărcuţă să fie machiată cu albastru pe pleoape, în stilul Cleopatrei. Dar rezultatul final i-a plăcut la nebunie

Click! a avut dreptate

La 6 iunie, Click! a dezvăluit că Mihaela şi-a transformat nasul puţin coroiat într-unul mai scurt şi „în vânt”.

oana zavoranu jpg
cristina siscanu 1 jpeg
andreea si cabral
maria dragomiroiu
image
femeie care numara bani jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
oana zavoranu jpg
andreea si cabral
maria dragomiroiu
cristina siscanu 1 jpeg
morgan freeman acuzat de abuz sexual jpeg
14dragos popa jpg