Mihaela Rădulescu, schimbă-ţi silicoanele!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Mihaela Rădulescu a făcut furori, miercuri, într-un club de noapte bucureştean, când a purtat o bluză foarte sexy, cu vedere la decolteu şi nu numai. Chirurgul estetician Călin Doboş a comentat pentru Click! câteva dintre fotografiile în care diva îşi arată formele voluptuoase.

Vezi aici!

Mihaela Rădulescu, cu sânul la vedere - FOTO

La cei 40 de ani, Mihaela Rădulescu e în formă maximă. Cu un corp bine lucrat, bronzată discret şi cu o ţinută foarte sexy, diva i-a lăsat cu gura căscată pe invitaţii la concursul de frumuseţe, care a avut loc miercuri, în clubul Princess.

Nimeni nu e perfect, însă, şi asta se poate vedea şi în fotografiile realizate de fotoreporterii Click!, în care sânii cu implanturi siliconice au anumite "imperfecţiuni".

Chirurgul estetician Călin Doboş, de la Clinica Hyperion, spune că, atunci când o femeie apelează la un implant mare, cum e cazul Mihaelei, sânii dau bine dacă sunt îmbrăcaţi.

Dacă sânul este dezgolit, atunci trădează prezenţa implantului de silicon. "Implanturile mai mici arată natural când sânii nu sunt îmbrăcaţi. E adevărat, însă, că decolteul nu e la fel de bogat, când sânii sunt acoperiţi", a completat medicul.

La sânul drept se vede un şanţ în lateral

simeon stalpnicul png

Analizând fotografiile cu Mihaela, specialistul spune că "la sânul drept se vede un discret şanţ în lateral. Din faţă, când stă uşor aplecată, pielea sânului e întinsă de greutatea implanturilor. Atunci când se aplică un implant mamar, pielea sânului se întinde, devenind mai subţire, ceea ce o face să fie mai «transparentă». E ca un balon colorat care, cu cât îl umfli mai tare, cu atât îşi pierde din culoare. Cu cât un implant e mai mare, cu atât e mai vizibil, în special în jumătatea de jos a sânului", a explicat dr. Doboş.

Iată cum s-a prezentat Mihaela pe toată durata serii

Când stă aplecată, pielea sânului e întinsă de greutatea implanturilor

simeon stalpnicul png

«După mâini se vede că face mult sport»

Referitor la venele proeminente, vizibile pe mâinile Mihaelei, esteticianul spune că acestea au apărut din cauza sportului.

simeon stalpnicul png

"Face probabil mult sport la parametri înalţi. Probabil că are şi o dietă săracă în grăsimi. Apoi, în timp, se ştie că grosimea stratului de grăsime scade atât pe faţă, cât şi pe corp. Asta înseamnă că ţesutul gras, care are rol de «camuflare», aproape că lipseşte. Lipsa acestuia, dar şi efortul fizic, care creşte diametrul venelor pentru a face faţă consumului crescut de energie, duc la această vizibilitate mărită a lor pe dosul mâinii", a încheiat dr. Călin Doboş.

Cu sutien, arată mai bine

Mihaela a atras privirile admirative ale tuturor în urmă cu două luni, la un eveniment monden, când a apărut cu un decolteu foarte sexy.

Mihaela Rădulescu- mai, 2010

simeon stalpnicul png

Lumea s-a întrebat la vremea respectivă dacă era vorba doar despre un sutien bine ales sau diva şi-a pus nişte silicoane mai mari.

Sânii cu implanturi mari arată foarte bine când sunt îmbrăcaţi, ne-a desluşit misterul dr. Doboş.

Fără sutien însă, priveliştea nu mai este la fel de graţioasă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
image
actualitate.net
image
actualitate.net