Mihaela Rădulescu şi Dani Oţil au sărit în gol din avion

Ultima actualizare:

    Mihaela are la activ 12 sărituri cu paraşuta
Mihaela are la activ 12 sărituri cu paraşuta

Mihaela Rădulescu este înnebunită după sporturile extreme, însă nu toţi bărbaţii din viaţa sa i-au îmbrăţişat pasiunea. Dacă Elan, fostul ei soţ, a aşteptat-o la sol, Dani s-a dovedit a fi mai curajos, paraşutându-se cu ea din acelaşi avion.

Mihaela Rădulescu îşi trăieşte viaţa la maximum şi nu se dă în lături atunci când vine vorba de acţiuni pline de adrenalină.

Vasile Dogaru, patronul clubului sportiv Eco-Alpin din Râşnov, a povestit, în exclusivitate pentru Click!, despre curajul nebun de care a dat dovadă vedeta tv.

„Mihaela este o fire sportivă şi curajoasă. Nu este deloc fiţoasă şi s-a comportat ca un om perfect normal. A sărit cu paraşuta în urmă cu câţiva ani la Braşov. Venise împreună cu soţul său Elan, însă el nu a sărit, a rămas la sol. Saltul s-a efectuat de la 3.600 de metri, iar Mihaela a fost încântată", a declarat Dogaru.

simeon stalpnicul png

Ea recunoaşte că este o împătimită a sporturilor extreme, dezvăluindu-ne că i-a transmis această pasiune şi iubitului său, matinalul Antenei 1, Dani Oţil.

„Fac salturi cu paraşuta de mai bine de cinci ani, am deja 12 la activ. Este una dintre cele mai puternice senzaţii pe care le poţi trăi- amestecul de adrenalină, plăcere, zbor, cădere în gol într-o viteză uluitoare, plutire-reprezintă pentru mine o energie de care am mare nevoie din când în când. Am sărit şi cu Dani, din acelaşi avion, la Ghimbav, în Tuzla. I-am promis că va avea o superexperienţă şi aşa a fost. Şi următoarele salturi le-am făcut împreună", a mărturisit Mihaela Rădulescu, în exclusivitate pentru Click!

Citeşte despre vizita Mihaelei în România:

Răduleasca vinde tricouri de copii cu 9 lei

Răduleasca, şoferiţă pentru iubitul fără carnet

Mihaela, tot mai bine-i la garsonieră!

Mihaela Rădulescu l-a lăsat pe Dani singur din nou

Răduleasca, înlocuită de Corina Dănilă?

Încă de la primul salt cu paraşuta, vedeta a fost cucerită de zbor şi doreşte ca pe viitor să încerce şi alte senzaţii tari.

„Mai vreau să încerc acrobaţie aviatică, dar pentru asta ar trebui să învăţ să pilotez un avion uşor. Poate, într-o zi... Până atunci, rămân un mare fan al sporturilor care se petrec pe cer", ne-a mai spus vedeta tv.

Elan Schwartzenberg, fostul soţ, nu împărtăşeşte pasiunea Mihaelei Rădulescu pentru salturile din avion

simeon stalpnicul png

Îi leagă şi pasiunea pentru cursele de motoare

Dani Oţil şi Mihaela Rădulescu sunt uniţi şi de pasiunea comună pe care o au pentru cursele de motoare. Dani participă la toate concursurile de acest gen, reuşind aproape de fiecare dată să se claseze printre primii, iar Mihaela îl susţine de pe margine pozându-l neîncetat.

Una dintre puţinele ocazii în care Dani nu a reuşit să se califice în primii trei a avut loc la Sibiu, în luna august, când talismanul său, Mihaela Rădulescu, nu i-a fost alături. Şi fostul soţ al divei, Elan, este pasionat de motoare, şi chiar era să dea nas în nas cu Oţil la un concurs de profil.

Vezi GALERIE FOTO - Dani şi Mihaela la garsonieră

Dani şi Mihaela nu ratau cursele de motoare, atunci când diva locuia în România

simeon stalpnicul png

Instructorul Mihaelei a cucerit Himalaya

Membrii clubului sportiv Eco-Alpin au fost primii care au organizat o expediţie complet românească în Himalaya, reuşind să cucerească vârful Everest, în 2003. După această experienţă, Vasile Dogaru (foto dreapta) a pus bazele unei cabane în Râşnov, care poartă numele de Himalaya, unde a fost stabilit punctul de lucru al clubului.

simeon stalpnicul png

Eco-Alpin are 15 secţii sportive, printre care sporturi aeronautice, motorizate şi atletism.Cabana Himalaya găzduieşte periodic cursuri pentru copii cu vârste cuprinse între 6 şi 18 ani. Aceştia învaţă tehnici de supravieţuire, cum să conducă un ATV, căţărare pe timp de noapte, şi nu în ultimul rând, acordarea primului ajutor.

Vezi GALERIE FOTO - Dani şi Mihaela fac vizite nocturne vecinilor

Vasile Dogaru este cetăţean de onoare al comunei C.A.Rosetti, jud. Buzău

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net