Mihai Mărgineanu se împarte între «Las Fierbinţi» şi concertele din străinătate


    Mihai Mărgineanu va cânta pe 25 februarie la Sala Palatului
Mihai Mărgineanu va cânta pe 25 februarie la Sala Palatului

Interpretul lui Ardiles din serialul “Las Fierbinţi” (PRO TV) are agenda încărcată de filmări şi concerte. Actorul şi cântăreţul Mihai Mărgineanu are spectacole atât în ţară cât şi în străinătate, iar în curând va merge la Londra, pentru a le cânta celor din comunitatea de români, dar şi londonezilor care vor să-l asculte.

Concertul este pe 9 decembrie, în “Club 229 The Venue”, din Londra. Artistul abia a împlinit 49 de ani pe 2 octombrie, însă a debutat în showbiz de peste 15 ani, atât ca şi cântăreţ, cât şi ca actor în seriale de comedie.

În 2005 a lansat primul său album, care se numea “Gore din Chitila”, ca mai apoi, în 2007, să joace în serialul “Clanul Sprânceană”, alături de Marius Bodochi şi Aurelian Temişan. Anii au trecut, Mărgineanu a mai înregistrat patru albume, cel mai recent fiind în 2016 . Din 2012 îl interpretează pe Ardiles, făcând parte din echipa serialului “Las Fierbinţi”, de la Pro TV, pentru care a compus şi coloana sonoră, dar şi alte piese folosite în diferite episoade. 

Brad Pitt (5) jpg
cub monica anghel png
Horoscop dragoste webp
andrei duban apare in serialul wednesday jpg
andreea esca 6 png
foto1 copii crisanB jpg
andreea antonescu jpg
cub miki k pital png
viktor orban ungaria shutterstockfoto 850x567 jpg
Capture JPG
image
image
image
image
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg
andreea antonescu jpg
Dwayne Johnson jpg
andreea esca 6 png
cub maria constantin animat gif
cub monica anghel png