Mihai Morar donează un munte de haine după ce a slăbit 15 kilograme

Ultima actualizare:

    Mihai Morar și munții de haine de care vrea să scapefoto: Facebook
Mihai Morar și munții de haine de care vrea să scapefoto: Facebook

La 38 de ani, Mihai Morar s-a resetat total! Cu o ambiție de fier, omul de radio și-a schimbat stilul alimentar, stilul vestimentar și a început să facă sport intens. A slăbit 15 kg, a renunțat la hainele vechi și și-a dat seama că viața e mai simplă într-un tricou alb și o pereche de jeanși.

Mihai Morar a făcut recent curățenie în șifonier, a strâns un munte de saci cu haine bune, de firmă, extravagante, pe care le-a purtat la emisiunea de la Antena Stars, și a decis să le doneze celor care ar avea nevoie. A făcut un apel pe Facebook și a primit o mulțime de aprecieri și gânduri bune.

”Am scăpat de un munte de trecut. «Masivul» din spatele meu e format din toate «căutările» mele vestimentare din ultimii 15 ani, din cei 13 ani de emisiuni zilnice la TV și din cea mai stresantă întrebare a acestei vieți: »eu cu ce mă îmbrac în seara asta la TV?» Și, era să uit, din cele 15 kilograme în plus pe care le purtam sub hainele astea până acum câțiva ani. Un «Everest» din ce-am purtat și nu mai port. Un

»Mont Blanc» format din ce-am fost ca să fiu ce sunt azi. Azi, când 8 zile din 7 ies din casă în tricou alb sau negru, mi-e foarte clar că nu o să mai port niciodată nimic din lanțul muntos din spatele meu. Așa că, am ales să le dăruiesc întru folosul celor care le vor găsi rostul. Am ce pune pe mine mâine dimineață. Cu ochii închiși și tot nimeresc un tricou alb. M-am simțit un pic de Marie Kondo (n.r. influencer, specialist al organizării garderobei) azi făcând ordine în mine. Avea femeia dreptate: când îți faci ordine în lucruri, îți pui ordine și în trecut. Iar casa în care trăiești trebuie să îi aparțină persoanei care ești azi, nu omului care ai fost în trecut”, a scris Mihai Morar pe Facebook.

Nu este singurul care s-a descotorosit de ”trecut”, așa cum spune în postarea sa. Ozana Barabancea, Cătălin Crișan sau Ionuț Fulea sunt alte persoane publice care au decis să facă un astfel de gest după ce au ajuns să piardă multe numere la haine.   

Citește și:

Mihai Morar, colecție-gigant de adidași. Ce spune realizatorul TV despre pasiunea lui costisitoare

Mihai Morar, mesaj emoționant de ziua gemenelor. Orice părinte ar plânge citind aceste cuvinte

image
image
image
image
image
image
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net