Mihai Morar, mesaj emoționant pentru fetițele lui, de Mărțișor: «Peste câțiva ani veți primi flori și pietre prețioase și bijuterii»

Ultima actualizare:
Mihai Morar a cumpărat mărțișoare pentru fetele din viața lui
Mihai Morar a cumpărat mărțișoare pentru fetele din viața lui

Așa cum ne-a obișnuit, Mihai Morar a compus un mesaj pentru fiicele sale, de data aceasta cu ocazia venirii a primei zile de primăvară, 1 martie, care a adus cu sine și serbarea Mărțișorului.

În stilul caracteristic, cu ocazia acestei zile, omul de televiziune le-a dedicat fetițelor lui o mică „scrisoare”, așa cum însuși el o intitulează. Puțin speriat de viitorul apropiat în care fiicele lui vor crește și vor avea pretendenți, acesta le explică faptul că nu ar trebui să lase pe nimeni să le trateze mai prejos decât „primul bărbat din viața lor”, tatăl lor, care le iubește necondiționat. 

Mihai Morar, scrisoare pentru fetițele lui, de 1 martie

Mihai Morar a publicat pe contul personal de Instagram o fotografie cu gemenele Mara și Cezara, dedicându-le acestora „o scrisoare de dragoste”, creată special pentru ziua de 1 martie. Prezentatorul TV le-a explicat fetițelor lor cum vor sta lucrurile când acestea „își vor lua zborul”, însă a subliniat că vor avea mereu loc, în continuare, în brațele sale. 


    Mihai Morar a cumpărat mărțișoare pentru fetele din viața luiFoto: Instagram
Mihai Morar a cumpărat mărțișoare pentru fetele din viața luiFoto: Instagram

„MĂRȚIȘOARE ȘI O SCRISOARE DE LA TATI PENTRU DOMNIȘOARE. Iubitele mele, peste câțiva ani, nu mulți, veți primi și flori, și pietre prețioase, și bijuterii, și cuvinte, și fluturi, și lumea, și luna la picioare. E inevitabil. Veți întâlni iubirea, dar și dezamăgirea, veți iubi și vă veți amăgi, veți pluti, veți zbura, dar veți și ateriza forțat. 

Veți zbura chiar din brațele mele spre alte brațe. Dar brațele mele vor rămâne larg deschise, pentru totdeauna, pregătite să vă prindă oricând. Necondiționat. Până în ziua primul zbor, sunt aici, lipit de voi, ca să clădim amintiri prețioase, ca să învățăm cum e să trăiești în iubire și cum e să așezi iubire în fiecare trăire. Sunt aici ca să știți cât de prețioase sunteți și că, în această viață, nu meritați să primiți de la un bărbat nimic mai puțin decât ați primit de la primul bărbat din viața voastră. Cu dragoste, Tati, primul vostru bărbat”, a scris Mihai Morar pe contul său de Instagram. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net