Mihai Petre se întoarce la prima dragoste

Ultima actualizare:

  Mihai Petre a cunoscut celebritatea ca jurat al emisiunii ”Dansez pentru tine”. El și-a încercat norocul și la Antena 1, într-o emisiune asemănătoare, dar care nu s-a bucurat de succes
Mihai Petre a cunoscut celebritatea ca jurat al emisiunii ”Dansez pentru tine”. El și-a încercat norocul și la Antena 1, într-o emisiune asemănătoare, dar care nu s-a bucurat de succes

Cel mai îndrăgit show de dans se va întoarce în această primăvară la Pro TV. Dacă v-a fost dor de observaţiile fine ale juratului Mihai Petre, de criticile subtile la adresa vedetelor şi de paşii lui de dans, aşteptarea a luat sfârşit. Îndrăgitul coregraf revine la ”Dansez pentru tine”, susţin surse bine informate din Pro TV.

Anul acesta vom avea parte de o revenire spectaculoasă a celui mai îndrăgit show de dans. Preţ de 14 sezoane, milioane de telespectatori au urmărit cu sufletul la gură poveştile emoţionante de viaţă al concurenţilor, efortul lor de a învăţa paşi de dans spectaculoşi, dar şi apariţiile vedetelor care au păşit în ”ringul visurilor”. Surse bine informate au confirmat pentru Click! că şi o parte din juriul de succes va reveni la show: este vorba despre coregraful Mihai Petre (37 de ani). Petre a fost una dintre cele mai îndrăgite vedete ale postului din Pache Protopoescu, fiind jurat la „Românii au talent” şi „Dansez pentru tine”. Asta până în 2014, când a ales să treacă în barca Antenei 1, unde a făcut parte din juriul emisiunii „Dancing With Stars” – „Dansează printre stele”. După ce show-ul „a murit”, Mihai Petre a mai apărut în emisiunea lui Nea Marin şi a făcut parte din diverse jurii ale unor emisiuni ca „Ham Talent” şi „Bravo, România” de la Antena 1. Însă de ceva vreme nu l-am mai văzut pe micile ecrane.


  Coregrafiile spectaculoase au atras milioane de telespectatori în fața micilor ecrane
Coregrafiile spectaculoase au atras milioane de telespectatori în fața micilor ecrane

Coregraful se ocupă în continuare de academia lui de dans, iar Click! a aflat că este în negocieri avansate pentru a reveni la Pro TV în noul show de dans care se pregăteşte în secret. S-ar părea că de data aceasta formatul va fi schimbat, chiar dacă în continuare se va recurge la ajutorul unor vedete. „Vom avea staruri adevărate în show-ul nostru, nicidecum nume apărute peste noapte care se sting după câteva săptâmâni. Echipa emisiunii îşi doreşte nume sonore care să danseze în noul show de la Pro TV”, ne-au povestit surse din echipa noii emisiuni.   

A avut 14 sezoane la Pro TV


  A fost coleg de juriu cu Beatrice Rancea
A fost coleg de juriu cu Beatrice Rancea

Show-ul a început în 2008 şi timp de 14 sezoane, a fost transmis de Pro TV. Primii prezentatori ai acestei emisiuni au fost Olivia Steer şi Ştefan Bănică, iar din sezonul trei solistului i s-a alăturat Iulia Vântur. Primii membri ai juriului au fost Răzvan Mazilu, înlocuit de Cornel Patrichi în sezonul 2, fiind şi el schimbat cu Edi Stancu în sezonul 13. Mariana Bitang a făcut parte din juriu, dar a fost înlocuită de Beatrice Rancea în sezonul 2. Emilia Popescu i-a luat locul lui Octavian Bellu, iar Wilmark a fost jurat în sezoanele 1-13. Mihai Petre s-a alăturat echipei din sezonul 2 şi a stat până în ultimul sezon. Elwira Petre, soţia sa, a fost şi ea jurată în sezonul 14. 

Negocieri cu Iulia Vântur 


   Iulia Vântur
Iulia Vântur

Vedeta care a fost ştiristă la Pro TV i s-a alăturat lui Ştefan Bănică la prezentarea emisiunii „Dansez pentru tine” din sezonul 3. Iulia Vântur a rămas pe ”poziţii” până la finalul show-ului, în 2013. Iulia a plecat în India, unde a devenit vedetă la Bollywood, însă nu a renunţat la postul care i-a oferit posibilitatea să devină vedetă. Începând cu 2015 a fost gazda reality show-ului „Ferma Vedetelor”. Acum, se zvoneşte că este în negocieri cu Pro TV pentru noul show de dans . 

image
image
image
image
image
image
Connect-R este primul artist de la noi care le oferă fanilor săi ocazia de a se parteneria cu el
nunta smiley si gina pistol jpg
Andreea Mantea David
9 acasa 7 1col cezara dafinescu jpeg
eva longoria facebook jpg
smiley gina pistol nunta 1 jpg