Mihai Trăistariu, atac dur la adresa lui Roxen, solista care ne reprezintă la Eurovision: «Abia are o piesă la radio»

Ultima actualizare:
Naomi a cheltuit  2.500 de euro  pe două piese
Naomi a cheltuit 2.500 de euro pe două piese

Cântăreaţa Roxen, pe numele real Larisa Roxana Giurgiu, în vârstă de 20 de ani, va reprezenta România la ”Eurovision 2020”, competiție care va avea loc în Olanda, în perioada 10-16 mai.

”În copilărie am participat la diverse concursuri şi festivaluri, însă întotdeauna mi-am dorit să fac muzică la cel mai înalt nivel şi visam să cânt pe scene mari şi să mă adresez publicului. Acum sunt emoţionată şi provocată în acelaşi timp, deoarece simt că încep să ies deja din zona mea de confort. Dar asta îmi place, mereu m-am simţit atrasă de lucrurile noi, de provocările care au venit în viaţa mea. Mă bucur şi sunt recunoscătoare pentru această oportunitate. În acest moment, toată energia şi atenţia îmi merg către Eurovision, pentru care îmi doresc să mă pregătesc cât pot de bine”, a declarat Roxen, pentru TVR.

Larisa Roxana  Giurgiu este  în topurile muzicale  cu două piese
Larisa Roxana Giurgiu este în topurile muzicale cu două piese

Roxen s-a născut la Cluj şi cântă de la vârsta de 7 ani. Are deja două piese în topurile muzicale ale momentului: «You don›t love me» feat Sickotoy şi «Ce-ţi cântă dragostea».  Ea a fost aleasă de comisia de specialişti compusă din Crina Mardare, Luminiţa Anghel, Lucian Ştefan - managing partner Global Records, Liana Stanciu - producător muzical radio tv şi şeful Delegaţiei României la Eurovision, Dan Manoliu - producător tv, director artistic, Gabriel Scîrlet - regizor muzical, Liviu Elekes - compozitor şi regizor muzical, Andrei Tudor - compozitor şi Bogdan Păun - regizor muzical.

Decizia ca Roxen să reprezinte România anul acesta la Eurovision i-a scos din sărite pe doi soliști care voiau să se înscrie la preselecție, etapă care a fost scoasă, de anul acesta, din regulamentul Eurovision. Mihai Trăistariu (40 ani), care în 2006 a obținut locul 4 la Eurovision, cu piesa ”Tornero”, a lansat un adevărat atac la adresa artistei: ”E mare risc să trimiți un copil nepregătit, necopt, care nu are concerte la activ, nu are experiență. Că a avut trei concerte, că a avut un hit la radio. Nu are experiență. TVR e total inconștient. Treaba lor. Cele mai bune rezultate la Eurovision, România le-a avut cu vocile mari: Luminița Anghel, Mihai Trăistariu, Monica Anghel, Marcel Pavel, Nicola”, a spus el, care a investit degeaba mii de euro în piesa de anul acesta.  


    Naomi a cheltuit  2.500 de euro  pe două piese
Naomi a cheltuit 2.500 de euro pe două piese

Dar și transsexualul Naomi, fost finalist la ediția națională Eurovision, a fost tranșant: “Am cheltuit peste 2.500 de euro pe două piese, am fost anunțați prea târziu de TVR că regulamentul nu ne mai permite să ne înscriem și că solistul va fi ales din start. Am 43 de ani și mai am multe de spus, în muzică, nu mor când vor oamenii. Trebuie să existe și pentru mine un loc, în lumea asta”, a spus artistul, care locuiește de cinci ani în Elveția. 

image
image
image
image
image
image
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
image
actualitate.net
image
actualitate.net