Mirabela Dauer a slăbit 4 kg în izolare. Are un truc pe care îl face în fiecare dimineață

Mirabela Dauer este născută pe 9 iulie 1947  A împlinit 73 de ani jpeg
Mirabela Dauer este născută pe 9 iulie 1947foto: arhivă personală

Peste două luni împlinește 73 de ani, însă Mirabela Dauer are o vervă și o energie de nedescris. Artistei i-a lipsit în această perioadă publicul, scena, emisiunile tv, dar a încercat să nu se plictisească nici acasă. Și i-a reușit! În plus, a scăpat și de câteav kilograme, cu dietă.

Mirabela Dauer și-a făcut cont pe TIK TOK, unde a urcat tot felul de filmulețe amuzante, a muncit în grădină, ajutată de câteva prietene, și a reușit să aibă mai multă grija de ea. Artista a reușit să slăbească, în cele două luni petrecute la domiciliu, nici mai mult, nici mai puțin de 4 kilograme. Invitată în emisiunea "La Măruță", de la Pro TV, doamna cântecului românesc arăta splendid, coafată și accesorizată cu bijuterii. "Da, am slăbit. Cam vreo 4 kilograme am reușit să dau jos. Mă simt foarte bine", a mărturisit artista în platoul de televiziune. Deși este foarte pofticioasă și a făcut o pasiune nebună pentru mâncarea chinezească, în special pentru sushi, iată că a reușit să nu acumuleze kilograme, ca alții.

image
Mirabela Dauer, zilele trecute, în Parcul Cișmigiu

Acum 3 ani a slăbit 14 kilograme

Recordul simpaticei artiste este cel de acum trei ani când a reușit să se subțieze vizibil. „Am slăbit 14 kilograme. Eu nu pot să țin regim pentru că sunt o gurmandă. În schimb, beau apă fiartă cu lămâie pe stomacul gol, dimineața. Mi s-a strâns stomacul. Mi-am propus să slăbesc. Îmi e foarte bine din toate punctele de vedere. Mi-am făcut așa un mod de viață. Când mă trezesc îmi beau apa cu lămâie și apoi trebuie să stau o oră și apoi beau cafeaua și ce mai am nevoie”, a declarat Mirabela Dauer pentru ”Dincolo de aparențe”, de la Antena Stars.

Citește și:

A murit din cauza dietei cu lămâie şi cu bicarbonat?

Totul despre boala cruntă a Mirabelei Dauer

Radu Mirică s-a sinucis
rafael nadal si sotia sa
Când vine vorba de Marilena, Arșinel uită de toate problemele lui de sănătate jpeg
anxietate
cub casă stela popescu png
mormant arsinel sursa captura youtube jpg
Laura Cosoi jpg
Alexandru Arsinel FOTO Mediafax
Regina Elisabeta jubileu
alexandru arsinel
image
image
image
image
Laura Cosoi jpg
alexandru arsinel
mihai bendeac stela popescu si arsinel
Alexandru Arsinel Arhiva Adevarul (6) JPG
image png
Alexandru Arsinel