Mirabela Dauer: «Cancerul meu s-a extins. Mi-au scos 52 de ganglioni». Totul despre lupta pe care o duce de 3 ani

Mirabela Dauer și fiul de care nu s-a bucurat de-a lungul vieții
Mirabela Dauer și fiul de care nu s-a bucurat de-a lungul vieții

Mirabela Dauer a trecut printr-un coșmar după ce medicii au diagnosticat-o cu cancer. Cumplita boală s-a extins la vezică. I-au scos 52 de ganglioni și a început tratamentul. Și -a pus nădejdea în Dumnezeu și spune că acest lucru a ajutat-o enorm.

Mirabela Dauer (73 ani) a dezvăluit prin ce a trecut atunci când medicii au diagnosticat-o cu cancer și coșmarul care o macină de trei ani de zile. "Pe 28 ianuarie împlinesc 3 ani de când am vorbit cu medicul să fac analizele. Aveam o oboseală și am început cu un RMN. Mi-am făcut și CT. Analizele mi-au ieșit bune, cu o infecție, dar eu am mici infecții. A venit doctorul la mine și mi-a zis că am cancer. Apoi m-am internat la spital, iar marți m-a pus pe masa de operație. Aceasta a durat 6-7 ore”, a povestit Mirabela Dauer la emisiunea ”Vorbește lumea” de la PRO TV. Artista a avut o tumoră la rinichi și spune că a ajutat-o foarte mult faptul că ea este credincioasă. "După ce mi-am revenit, țipam că vreau apă. Eram disperată. Operația a decurs bine. Am fost încrezătoare pentru că-L iubesc pe Dumnezeu. Am avut o tumoră ascunsă pe un rinichi. Mi-a zis că am un cancer furios și că poate nu o să ajung la chimioterapie. Cancerul meu s-a extins la vezică. Mi-a scos 52 de ganglioni și a început tratamentul la vezică. Telenovela mea continuă de 3 ani, tratamentul continuă”, rememorează artista.

"Am început să fac chimioterapie, dar mai pasivă"

Apoi, cancerul s-a extins la vezică. Medicii i-au scos 52 de ganglioni și a început tratamentul. „Cancerul meu s-a extins la vezică. Telenovela mea continuă de 3 ani, tratamentul continuă”, a adăugat ea. Din trei în trei luni, îndrăgita interpretă merge la control. În plus, periodic, medicii îi fac un tratament cu microbul tuberculozei. Mai avea de făcut două ședințe, dar nu le-a putut efectua în perioada stării de urgență. "Am început să fac chimioterapie, dar mai pasivă. De doi ani de zile, în fiecare lună, acum mai am o singură ședință, îmi bagă în vezică acest microb, al tuberculozei. Trebuia să termin mai demult, dar a venit pandemia. Din 3 în 3 luni fac un fel de operație, o cistoscopie pentru controlul la vezică”, a mai dezvăluit Mirabela Dauer.


    Mirabela Dauer și fiul de care nu s-a bucurat de-a lungul viețiifoto: arhivă
Mirabela Dauer și fiul de care nu s-a bucurat de-a lungul viețiifoto: arhivă

A trecut prin multe drame de-a lungul vieții

Artista a avut o viață de roman. A fost căsătorită de două ori. Prima dată la 18 ani cu Willy Dauer, pentru ca tatăl ei să o lase să iase seara în oraș. S-au despărțit amiabil după 5 ani. A doua oară s-a căsătorit cu Traian Popivici, regizor la TVR, cu care a avut un fiu, Nanu (43 ani), pe care nu l-a văzut de 20 de ani. Căsnicia ei a fost o adevărată dramă. Artista a povestit că bărbatul o bătea cu fierul de călcat și a îndepărtat-o de fiul ei. “Am fost și voi fi toată viața mea alături de el, cu sufletul și cu gândul, dar nu vreau să agit apele (…) Nu eu sunt în posibilitatea asta, poate că el, vreodată în viața lui, cât oi mai fi eu pe pământul ăsta, o să își dea seama că el a greșit vizavi de mine și că tot ce a fost în viața lui a fost o minciună. E făcut din mine, din sufletul meu, este un om deștept”, a declarat Mirabela Dauer la TVR 2, la emisiunea Iulianei Marciuc, ”Destine ca-n filme”.

Citește și:

Mirabela Dauer, dezvăluiri despre fiul pe care nu l-a văzut 20 de ani: "Am fost cu sufletul alături de el, dar nu vreau să agit apele"

Totul despre boala cruntă a Mirabelei Dauer

gabi badalau, alaturi de parintii sai jpg
Matilda Pascal Cojocărița și Nicolae Ceaușescu jpg
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
mariana moculescu jpg
cub gabriela marin denise pilafai png
cub razvan ciobanu png
cub theo rose anghel damian png
 dmitri rogozin sursa facebook
Supermarket FOTO Shutterstock jpg
image
image
image
image
mariana moculescu jpg
radu valcan jpg
cub razvan ciobanu png
cub theo rose anghel damian png
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
Matilda Pascal Cojocărița și Nicolae Ceaușescu jpg