Miracol? Gabi Luncă, vindecată de piatră la fiere prin rugăciuni

Gabi Luncă nu se simţea deloc bine în ultima vreme, aşa că, în urma unui consult medical amănunţit, i-a fost localizată o piatră la fiere: „Doctorii au încercat să i-o scoată pe gură, cu nişte aparate speciale, însă nu s-a putut. Mama a acceptat, într-un final, să se opereze, luni, la Spitalul de Urgenţă. Numai că, în momentul în ea s-a trezit din anes­­tezie, doctorii au anunţat-o că piatra pe care ei o văzuseră, cu o săptămână în urmă, la RMN şi tomografie, nu a mai fost de găsit", ne-a povestit Rebecca Onoriu, fiica cea mică a artistei.

Cu greu am reuşit, marţi, să o contactăm şi pe vestita interpretă care, din spusele sale, nu îi poartă nicidecum ranchiună medicului care i-a lăsat pe abdomen o cicatrice de zece centimetri.

„El nu are nici o vină. În momentul în care am făcut analizele totul indica faptul că aveam nevoie de intervenţia chirurgicală. Când m-am trezit din operaţie, doctorul s-a ruşinat, nici nu mai ştia ce să creadă, căci n-a fost chip să mai găsească pietricica. I-am zis să nu fie supărat, căci puterea rugăciunilor depăşeşte medicina. Am eliminat-o cu o seară înainte, dar n-am simţit", a declarat Gabi Luncă pentru Click!

Gabi Luncă a renunţat de mai bine de zece ani la nunţi şi botezuri, dedicându-se cântecelor bisericeşti.

Interpreta va publica în scurt timp o carte despre viaţa ei artistică, iar în ultimul capitol va povesti şi despre această întâmplare care i-a făcut pe medici să ridice, neputincioşi, din umeri.

cub anamaria prodan png
Kanye West si Julia Fox jpg
cub horoscop 1 gif
catalin remus avocatul31 jpg
shutterstock 450568075 jpg
sharoma tzanca uraganu jpg
foto 1   Marian Olteanu si Denis Hanganu bataieB jpg
shutterstock 2211785457 jpg
infidelitate un barbat doua femei threesome shutterstock 332233235 jpg
closeup female hands counting euro banknotes world money inflation economy concept jpg
image
image
image
image
Dana Savuica si sora Gabriela, foto OK jpg
dorobantu mana jpg
cub anamaria prodan png
cub catalin botezatu png
Kanye West si Julia Fox jpg
FotoJet (1) jpg