Mircea Badea, atac la adresa lui CTP: „Manechin de treninguri”

Ultima actualizare:

    Cei doi nu sunt la primul conflictFoto: Arhiva Click!
Cei doi nu sunt la primul conflictFoto: Arhiva Click!

Mircea Badea (41 de ani) a avut o remarcă „tăioasă” la adresa lui Cristian Tudor Popescu (59 de ani), în emisiunea de marți seară (26 ianuarie). Conflictul dintre cei doi este unul mai vechi, dar prezentatorul de la Antena 3 s-a enervat teribil după ce CTP i-a făcut o recenzie proastă filmul nominalizat la Oscar „The Revenant”, care îl are pe Leonardo DiCaprio în rol principal.

„Butonam, butonam telecomanda și dau peste celebrul manechin de treninguri Cristian Tudor Popescu, în studio. De această dată peste trening avea o glugă, de aia m-a și frapat. Venise așa în studio pentru că voia să vorbească despre The Revenant. Popescu zicea despre regizor că filmul este...avea o părere proastă despre film, ce să mai...deși regozorul, conform CTP-ului, a făcut filme bune până la The Revenant.

Am zis, hai, să mă duc și eu la filmul ăsta, dacă tot vorbește CTP despre el. Mi s-a părut filmul fix despre oameni, nu despre urși. Nu dau doi bani pe Oscaruri. Mă doare-n cot că a luat un fim Oscarul. Atât de dezamăgit am fost de filme distinse cu premiul ăsta. După păerea mea Leonardo DiCaprio este un actor uriași. Ar fi meritat să aibă Oscarul în rastel. Un actor uriaș și foarte divers”, a spus Badea în emisiunea sa.

image
image
image
image
image
image
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net