Mircea Dinescu și Grigore Leșe se bat în pălării în juriu, la TVR. Poftiți în culise!

Ultima actualizare:

  Grigore Leșe
Grigore Leșe

Pe 22 octombrie, de la ora 21.00, la TVR 1 va debuta emisiunea “Vedeta populară”, show în care pasionaţii de folclor vor găsi multe pe placul lor. Producția e un fel de “Vocea României” sau “X-Factor”, dar cu concurenți de folclor și cu juriu de specialitate. Click! are primele poze cu jurații de cinci stele.

Iuliana Tudor (40 de ani) se întoarce pe micile ecrane de la TVR 1 cu o nouă emisiune, după ce a făcut istorie cu show-ul “O dată în viaţă”. De data aceasta va prezenta “Vedeta populară”, iar Click! a intrat în culisele acestei emisiuni, unde soliștii vor cânta live, cu orchestra naţională “Valahia”.


  Mircea Dinescu este cablat
Mircea Dinescu este cablat

Din juriul acestei emisiuni fac parte nume mari şi importante, precum Grigore Leşe (rapsod, profesor), Mircea Dinescu (poet, publicist, vedetă TV), Laura Lavric (solistă), Constantin Enceanu (solist) şi Elise Stan (realizatoare de emisiuni de folclor). Alături de Iuliana Tudor vor fi și actorii Lucian Ghimişi, fost asistent al Andreei Marin la “Surprize, Surprize”, şi Dan Clucinschi, care apar atât în platou, cât şi în culise, unde află părerile concurenţilor şi ale susţinătorilor.


  Acesta este juriul de 5 stele
Acesta este juriul de 5 stele

În ziua de 13 octombrie, când am fost noi invitaţi pe platouri, unul dintre invitaţii speciali era Petrică Mâțu Stoian (57 de ani), prieten bun cu Constantin Enceanu. Pe juraţi i-am surprins într-o pauză de masă, apoi pregătindu-și ținutele și lavalierele. Mircea Dinescu se duelează în pălării cu Grigore Leșe, amândoi fiind mari admiratori ai portului popular.

Laura Lavric este ca argintul viu, așa cum a fost mereu, iar Elise Stan este un simbol al eleganței.


  Laura Lavric și Elise Stan
Laura Lavric și Elise Stan

În gradene se află mulți spectatori, pe care muzica populară îi bagă în priză și care nu se pot abține să nu danseze câte o sârbă în timpul show-ului. Iuliana Tudor ne-a asigurat că toate prestațiile sunt live, că atât invitaţii, cat şi orchestra, cântă în direct, deşi emisiunile sunt înregistrate şi vor fi difuzate până în luna decembrie.


  Orchestra cântă sută la sută live
Orchestra cântă sută la sută live

Interpretul şi omul de radio Grigore Leşe ni s-a plâns că nu mai are timp să mănânce de când cu această emisiune, iar Laura Lavric (71 de ani) ne-a spus că face naveta de la Iaşi, pentru noul proiect. Mai mult, ne-a spus că are experienţă, pentru că a mai fost în trecut jurată la emisiunea Antenei 1, “Vreau să fiu mare… Vedetă”.


  Iuliana Tudor, prezentatoarea show-ului
Iuliana Tudor, prezentatoarea show-ului


  Dan Clucinschi și Lucian Ghimişi, ajutoarele IulianeiFotografii: Gheorghe Chelu
Dan Clucinschi și Lucian Ghimişi, ajutoarele IulianeiFotografii: Gheorghe Chelu
image
image
image
image
image
image
FotoJet (18) jpg
theo rose alex leonte jpg
alina sorescu are un videoclip nou jpg
Paula Seling FOTO Site personal jpg
tupac shakur 2 jpeg
banner Oana Zăvoranu și Alex Ashraf png
banner Olguta Berbec png
image
actualitate.net