Mireasă pentru fiul meu. Mirela Boureanu Vaida, acuzată că "hărţuieşte" o concurentă


    Mireasă pentru fiul meu. Mirela Boureanu Vaida a adus pe lume primul ei copil, în luna februarie şi s-a întors de curând la emisiunefoto: arhiva personală
Mireasă pentru fiul meu. Mirela Boureanu Vaida a adus pe lume primul ei copil, în luna februarie şi s-a întors de curând la emisiunefoto: arhiva personală

Concurenţii din casa "Mireasă pentru fiul meu" nu au viaţa prea uşoară. Deşi din faţa televizorului aceştia par că se distrează, intrigile ating de cele mai multe ori cote îngrijorătoare, mulţi dintre ei având altă imagine în faţa celor de acasă. Mirela Boureanu Vaida, gazda show-ului matrimonial, a fost acuzată de cei care nu se desprind din faţa micilor ecrane că are o atitudine ciudată faţă de Cătălina.

Mirela Boureanu Vaida s-a întors de o lună şi jumătate la cârma emisiunii "Mireasă pentru fiul meu", însă a reuşit să -i facă pe câţiva dintre telespactatorii fideli au show-ului matrimonial să creadă că este subiectivă. După ultima emisiune de săptămâna trecută, prezentatoarea a primit reacţii dure din partea susţinătorilor Cătălinei. Aceştia i-au trimis mesaje pe contul de socializare în care o acuză că face presiuni nejustificate pentru a o denigra pe această concurentă.

Mireasă pentru fiul meu. Cătălina este motivul pentru care susţinătorii sunt foc şi pară pe Mirela Boureanu Vaida  

 

Gazda emisiunii a fost uimită să constate că cei de acasă văd altfel lucrurile şi că-i reproşează că nu este corectă. Cătălina s-a făcut remarcată când a intrat în casa de la Mireasă pentru fiul meu după ce a cântat. Aceasta a venit hotărâta să-l cucerească pe Petru. "Apropo de emisiunea din 12.06.2015 cred, încă cu tot respectul, că ar fi cazul să vă păstrați și dumneavoastră omenia și să încetați cu hărțuirea evidentă a Cătălinei. Subiectele legate de ea pe care le abordați sunt irelevante pentru tema emisiunii. Doar dacă emisiunea nu a devenit una de scandal... Aveți în casă niște «exemplare» care ar merita să fie puse la punct, dar se pare că nu vă deranjează comportamentul lor incalificabil nici pe dumneavoastră și nici pe cei din echipă. Trebuie mustrată în schimb, tot timpul, o fată cu bun simț. Andrada, Cristi, Radu sunt un bun «exemplu» pentru telespectatori, țineți-i în brațe în continuare. Poate îl mai invitați și pe Petru să o mai denigreze pe Cătălina. Nu v-a ieșit data trecută. Cred că toți oamenii au rămas cu gura căscată când și-a dat drumul la gură și printre altele ne-a povestit cu ce «fete» se distrează. Nu este un denigrator credibil, mai căutați dacă alte subiecte mai bune, legate de tema emisiunii, nu găsiți. Trageți în continuare, fără motive, în băiatul venit cu mama lui să își găsească soție, că doar ei sunt în plus în acest show, aşa zis matrimonial", a scris una dintre telespectatoarele care urmăresc cu sufletul la gură emisiunea. 

Mireasă pentru fiul meu. 

Mireasă pentru fiul meu. Andrada şi Cristi s-au sărutat

Mireasă pentru fiul meu. Cătălina a fost denigrată în ultimele ediţii ale show-ului matrimonial
Mireasă pentru fiul meu. Cătălina a fost denigrată în ultimele ediţii ale show-ului matrimonial

Andrada şi Cristi au făcut primul pas în relaţia lor şi au fost surprinşi în timp ce se sărutau. După multe tachinări şi dedicaţii amoroase, cei doi concurenţi de la "Mireasă pentru fiul meu" şi-au făcut curaj şi au dat frâu liber sentimentelor. S-au ascuns într-un colţ al casei ferit de camerele video, dar reacţia concurenţilor din casă i-a dat de gol. Elly a fost cea care a observat momentul romantic şi le-a povestit tuturor. "Eu vreau să fiu sigură şi nu vreau să risc. Oricum nu cred că ai tupeu să stai lângă mine doar ca să ai un loc în finală. Adică eşti conştient că te-aş linşa!", i-a spus, la un moment dat, Andrada.

Concurenta a mai mărturisit că încă nu se simte pregătită să formeze un cuplu cu Cristi şi că şi-ar dori să mai aştepte. "Nu ştiu exact ce vreau. Prefer să mai aştept, să mă asigur că îmi place de el şi nu doar pentru că au existat anumite momente între noi" , a mai spus ea.

"Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 12:00-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00.

Zodiac - horoscop FOTO Shutterstock
Prințesa Kate Middleton și Prințul William, Profimedia jpg
cub horoscop bani
Cristina Pazurati în vizita la Tristan Tate FOTO Antena 3 CNN / Wowbiz
barbat suparat jpg
lidia fiica corneliu vadim tudor cum isi serba tatal ei ziua de nastere 802328 jpg
cub cornel Ilie png
America Express Andreea Balan si Andreea Antonescu 6 amuleta Foto Antena 1 jpg
image
image
image
image
image
image
 Constantin Enceanu este topit după nepoții săi
Monica Davidescu si Aurelian Temisan
 Nicu Covaci, invitat de seamă la ziua bunului său prieten și coleg, Ovidiu Lipan Țăndărică
roxana hulpe colaj jpg
cub theo rose png
adriana bahmuteanu