Mirela Fugaru a împlinit 61 de ani. În ”Epoca de Aur” era bună de Miss!

simeon stalpnicul png
Mirela Fugaru a împlinit 61 de ani

Solista Mirela Voiculescu-Fugaru a împlinit 61 de ani pe 11 aprilie. S-a lansat în 1975, a colaborat cu renumiți compozitori și a avut numeroase apariții la spectacole, dar nu a renunțat niciodată la profesia de medic stomatolog. În anii tinereții, când era o frumusețe aparte, a fost curtată de mulți colegi de scenă, însă doar compozitorul Cornel Fugaru a reușit să ajungă la inima ei.

Mirela Voiculescu-Fugaru este o prezență rară la evenimente. Luna trecută, solista a  venit totuși la lansarea  cărții ”Titus Munteanu, un lord al micului ecran”, scrisă de Tavi Ursulescu și publicată la Editura Pro Universitaria. Ea s-a retras din lumina reflectoarelor, după decesul soțului ei, Cornel Fugaru, survenit pe 13 iulie 2011, dar este o prezență permanentă în jurii, la concursurile muzicale pentru copii.

simeon stalpnicul png
Mirela şi Cornel Fugaru au avut un băiat, Vlad

Dacă e să dăm timpul înapoi, Mirela a fost una dintre cele mai bune soliste ale Epocii de Aur. Era o tânără fermecătoare, cu un timbru vocal puternic şi cu o prezenţă scenică impecabilă, calităţi care au ajutat-o să cucerească inimile publicului. În anul 1981, Mirela Voiculescu a venit la Bucureşti prin repartiţie, după ce a absolvit Facultatea de Medicină.

simeon stalpnicul png
Vlad este absolvent al Academiei de Studii Economice

Cornel Fugaru s-a îndrăgostit  de Mirela Voiculescu, mai mică cu 18 ani decât el, după ce a văzut-o cântând, într-o emisiune tv. Rodul iubirii lor de peste 20 de ani este un băiat superb, Vlad, absolvent al Academiei de Studii Economice. Mirela Voiculescu-Fugaru și Cornel Fugaru au format un cuplu atât în viață, cât și pe scenă. Celebrul artist a încetat din viaţă pe 13 iulie 2011, la vârsta de 70 de ani.

2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
Tora Vasilescu
image png
cub bianca dragusanu png
iulia albu
4 bianca brad png png
adelina pestritu si virgil steblea 003 jpeg
florin piersic actor roman jpg
Kate Middleton
Cappadocia
image
image
image
image
cub bianca dragusanu png
4 bianca brad png png
iulia albu
florin piersic actor roman jpg
adelina pestritu si virgil steblea 003 jpeg
image png