Momiţi cu 20.000 € să facă armata

Ultima actualizare:
Actriţa Rona Hartner  va îmbrăca uniforma de soldat
Actriţa Rona Hartner va îmbrăca uniforma de soldat

Moda reality-show-urilor e în floare, iar postul Antena 1 pregăteşte o nouă provocare. 12 vedete vor face instrucţie ca la carte, iar onorariile pentru chinurile suportate, timp de două luni, în cazarmă sunt tentante, ajungând chiar şi la 20.000 de euro de vedetă.

Click! a aflat că producătorul showului, care va fi difuzat din toamnă,  este nimeni alta decât Mona Segall, cu o vastă experienţă în emisiuni concurs precum „Dansez pentru tine” şi „Vocea României”.

Negocierile cu vedetele sunt în toi, iar concurenţii marca VIP pun în balanţă efortul pe care trebuie să-l depună şi onorariul tentant, în valoare de aproximativ 20.000 de euro. Printre cei care se află în negocieri se numără Bianca Rus, Andreea Tonciu, CRBL, Jean de la Craiova şi Giani Kiriţă. Chiar şi solista Ramona Bădescu, stabilită de peste 20 de ani la Roma, a primit propunerea de a face parte din acest reality-show, însă a declinat oferta.

Urmează două luni de instrucţie


    Actriţa Rona Hartner  va îmbrăca uniforma de soldat
Actriţa Rona Hartner va îmbrăca uniforma de soldat

“S-a văzut în alte show-uri că pot face efort fizic  (n.r.- emisiunea ”Ferma vedetelor” din Italia)  şi pot să vă spun că aş fi în stare sa fac genuflexiuni şi antrenamente cot la cot cu bărbaţii. Însă am treabă în Italia, am contracte de onorat şi de făcut un film anul acesta. Nu mă intereseză să mă înrolez în noul show de la Antena 1”, ne-a spus actriţa, prezentă joi seara la un restaurant de pe Calea Floreasca, unde şi-a demonstrat măiestria la cratiţă.

image
image
image
image
image
image
smiley instagram jpg
Ioana Ginghina, despre rochia de mireasa si a treia nunta   Instagram (2) jpg
Buhnici Captura Youtube PNG
raul tisa instagram jpg
gabriela cristea tavi clonda webp
theo rose 696x393 jpg