Monica Tatoiu aniversează 30 de ani de căsnicie alături de soțul ei! Cum se va desfășura petrecerea

simeon stalpnicul png
Monica Tatoiu aniversează 30 de ani de căsnicie, alături de soțul ei Foto: Arhivă personală

Afacerista Monica Tatoiu și soțul ei, Victor Tatoiu, au decis să-și confirme din nou iubirea pe care și-o poartă, prin intermediul unei petreceri, care constă în reînnoirea jurămintelor dintre cei doi. La eveniment sunt așteptate în jur de 60 de persoane, iar Monica și-a invitat, în glumă, și prietenii virtuali de pe Facebook.

Monica Tatoiu urmează să-și reînnoiască jurămintele făcute acum 30 de ani la slujba religioasă, prin care și-a unit destinul de cel al soțului ei, Victor Tatoiu. Afacerista a susținut că la petrecerea în cauză sunt așteptați 60 de invitați, iar femeile care vor participa vor trebui să respecte o regulă. Aceasta le-a invitat pe participante să-și accesorizeze neapărat ținutele pe care le vor purta, cu o pălărie, deoarece Monica s-a declarat o fană înrăită a acestor accesorii de pus pe cap.

Vedeta a mărturisit faptul că a organizat, de-a lungul timpului, petreceri de „mulțumire” pentru căsnicia sa, deoarece atunci când a decis să se căsătorească nu și-a permis, din punct de vedere financiar, să planifice o nuntă așa cum și-ar fi dorit, organizând doar ceremonia religioasă, unde a avut puțini invitați. „Ne-am căsătorit pe 18 iunie la biserică că nu am avut bani atunci, am avut 24 de invitaţi şi am avut ambiţia să ne facem noi nunta. Ne-am îmbătat cu rom. De atunci am făcut slujba de mulţumire la 10 ani, la 15, la 20, 25 de ani(..) Vom avea mai mult de 24 de invitaţi, fiecare femeie va avea o pălărie, dacă nu are, îi asigur eu o pălărie. O să fie cu dezlegare la peşte că o să fie în postul Sfinţilor Pavel şi Petru. Eu am invitat 40 de persoane, acum am auzit că mai vin încă 20 ”, a explicat aceasta. 

simeon stalpnicul png
Monica Tatoiu și Victor Tatoiu vor da o petrecere, pe 16 iunie, pentru reînnoirea jurămintelor Foto: Facebook

Monica și-a anunțat petrecerea, care va avea loc pe 16 iunie, și prin intermediul rețelelor de socializare, unde și-a invitat la glumă și prietenii virtuali, doar dacă sunt iubitori de pălării, însă. „O mostră pentru sărbătoarea din 16 iunie. MULTUMIRILE DE 30 DE ANI de căsătorie. La Visarion. Dacă vă plac pălăriile vă aștept cu drag”, a fost mesajul publicat de aceasta pe Facebook, care venea în completarea unei poze ce o înfățișa pe ea, purtând o pălărie festivă. 

Afacerista vorbește cu umor despre relația pe care o are cu soțul ei, declarând că mereu reușesc să se certe din „nimicuri”. „Am 35 de ani de când sunt cu el. El când eu sunt la televizor, stinge televizorul” , a glumit aceasta, la Antena Stars. Totuși, Monica a declarat că încă se bucură de iubirea și admirația soțului ei, chiar dacă sunt de atât de mult timp împreună. „Nu mi-a spus ‘te iubesc’ soţul meu de mult timp, dar mi-a arătat-o în fiecare zi”, a mai spus aceasta. 

simeon stalpnicul png
Poza publicată de Monica Tatoiu pe Facebook, prin care își anunța petrecerea de aniversare a 30 de ani de căsnicie Foto: Facebook
cub radu mirica animat gif
FotoJet (1) jpg
Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
cristian tudor popescu arșinel png
visarion alexa
prodan (2) jpg
woman 4214744 1920 jpg
Gigi Becali FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Alexandru Arsinel
madalina craiu din clanul foto pro tv jpg
image
image
image
image
5 diana dumitrescu prezinta mireasa 4 jpg jpeg
Gigi Becali FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
prodan (2) jpg
cub sicriu alexandru arsinel png
cristian tudor popescu arșinel png
alexandru arsinel jpeg