Monica Tatoiu și Gigi Becali ajută la înmormântarea Corneliei Catanga: "Era prăbuşită emoţional". Strigătul de ajutor al lui Aurel Pădureanu

image
Cornelia Catanga

Tragedia prin care trece Aurel Pădureanu, soțul regretatei Cornelia Catanga, a sensibilizat multă lume. Elena Merișoreanu, Monica Tatoiu și Gigi Becali sunt primii care au reacționat public și care au declarat că ajută sau susțin financiar cu tot ce trebuie legat de înmormântare.

"Este absolut șocant, este o situație foarte grea. Vă spun că nea Aurel nu are cu ce să o înmormânteze. Proprietarul vânduse locuința, ea era terminată. Nu e drept ceea ce se întâmplă cu artiștii în România, este o moarte în mizerie, nu au bani să o înmormânteze, nu au un acoperiș deasupra capului. E cumplit. Aurel m-a rugat să-i fac legătura cu Gigi Becali și cu Gabi Firea să-l ajute'', a spus vineri Mara Bănică, la Star Matinal, de la Antena Stars, tot ea anunțând, pe Facebook, și moartea celebrei artiste.

Aurel Pădureanu: "Il rugăm pe domnul Becali să ne ajute cu două cămăruțe"

Pe lângă tragedia de a-și pierde soția, Aurel Pădureanu trăiește și cu spaima că va ajunge pe drumuri din casa în care stă cu chirie. ”Suntem disperați, a murit suflețelul meu, ce mă fac acum fără ea? Am rămas pe drumuri, ne dau afară din vila în care stăm cu chirie, nu mai avem niciun ban de chirie, din pensia ei plăteam. Il rugăm pe domnul Becali să ne ajute cu două cămăruțe, pentru mine și fiul meu. Suntem distruși, virusul ucigaș m-a lăsat fără soție, fără casă, fără bani. O vom înmormânta la Cimitirul Ghencea 1, acolo avem loc de veci, bani de înmormântare avem, ne-au ajutat oamenii, prietenii. Înca nu stim în care zi (n.r. o vor îngropa)”, a mărturisit Aurel Pădureanu, în exclusivitate pentru Playtech.ro.

Gigi Becali: “O voi înmormânta, ce să fac?!”

Apelul nu a rămas fără ecou: “O voi înmormânta, ce să fac?!”, a spus Gigi Becali, contactat de Fanatik.ro. În ajutor a sărit și Elena Merișoreanu, care a declarat pentru Click! că face chetă pentru a sprijini cu bani familia greu încercată. „Am vorbit chiar de ziua ei, acum două saptămâni și apoi iar săptămâna trecută. Nu mi-a spuns că e bolnavă, ea se plângea de Gabi Luncă că e în spital. Se plângea mai degrabă că nu mai avea deloc bani. Nu are bani nici de înmormântare, am decis noi colegii să facem o chetă!", a declarat Elena Merișoreanu pentru Click!

image
Prietenii Corneliei Catanga sar în autorul familieifoto: Antena3

Monica Tatoiu: "Dacă aveţi nevoie, vorbesc eu şi plătesc eu"

Invitată în cadrul emisiunii Show Blitz, de la Antena 3, Monica Tatoiu a anunţat că va ajuta și ea la înmormântarea Corneliei Catanga, inclusiv cu găsirea unui loc de veci, deși Aurel Pădureanu anunțase că artista are loc de veci la Cimitirul Ghencea 1. "Dacă aveţi nevoie, vorbesc eu şi plătesc eu. E lângă Bucureşti, la Mănăstirea Pissiota. Vorbesc cu maica stareţă. Dacă nu aveţu unde, o să vorbesc. Ştiu că sunt locuri de veci la maica stareţa acolo, că vreau să îmi iau şi eu unul, că nici eu nu am. Pe soţul meu l-a făcut să plângă şi soţul meu nu plânge uşor'', a spus Monica Tatoiu potrivit Antena3.ro.

Monica Tatoiu: "Zice, doamnă, este groaznic, nu mai avem din ce să trăim"

Monica Tatoiu a povestit și despre ultima întâlnire pe care a avut-o cu Cornelia Catanga, care îi povestea de problemele financiare cu care se confruntă.

''Ultima dată am văzut-o pe doamna Catanga la o emisiune, acum un an jumate. Ea ieşea din emisiune, eu intram şi era tristă. Îşi pierduse casa şi de atunci îmi spunea că are probleme financiare. Cei care sunt acum în situaţia să îşi piardă apropiaţii, nu e numai boala asta nenorocită. Eu cred că mulţi dintre cei pe care i-am pierdut în anul ăsta, i-am pierdut pentru că au depus armele emoţional.  Catanga era prăbuşită emoţional după lucrurile prin care a trecut. Artiştii nu se pricep la bani, iar ăia care au în spate nişte manageri, le iau managerii banii. Artiştii se dăruie, artiştii nu sunt bancheri. Îmi amintesc vorbele...Zice, doamnă, este groaznic, nu mai avem din ce să trăim". a mai spus femeia de afaceri, la aceeași emisiune. 

Cornelia Catanga a murit la 63 de ani

Cântăreaţa Cornelia Catanga, în vârstă de 63 de ani, a murit vineri, la Spitalul Universitar din Capitală, unde era internată după ce a fost diagnosticată cu Covid-19. Cântăreaţa de muzică lăutărească a fost spitalizată joi, în stare gravă. Ea prezenta comorbidităţi.

Născută pe 9 martie 1958, într-o familie de lăutari din satul buzoian Zeletin, Cornelia Catanga este unul dintre cei mai cunoscuţi interpreţi de muzică lăutărească din România. Inspirată de muzica unora ca Romica Puceanu, Dona Dumitru Siminică, Ioana Radu şi Maria Tănase, ea a început să cânte la acordeon în copilărie. A fost descoperită de Toni Iordache şi a ajuns să cânte cu cei mai mari lăutari ai anilor 1970. Primul album l-a lansat abia în 1989. Ea a interpretat atât melodii ţigăneşti, cât şi ruseşti, şi a colaborat, între alţii, cu Sfinx Experience, Nicu Constantin şi Loredana. Catanga era căsătorită cu Aurel Pădureanu, cu care a interpretat pe aceeaşi scenă mai bine de 20 de ani.

Citește și:

EXCLUSIV Elena Merișoreanu: «O să facem chetă pentru înmormântare». Ce i-a spus ultima oară Cornelia Catanga

Aurel Pădureanu nu are bani să o înmormânteze pe Cornelia Catanga. Mara Bănică: "M-a rugat să-i fac legătura cu Gigi Becali"

Prima reacție a lui Aurel Pădureanu după decesul Corneliei Catanga: «A murit sufletul meu»

Cornelia Catanga nu credea în Covid. ”Din păcate, a stat acasă și a luat ivermectină”

Cornelia Catanga, ultimii ani au fost un coșmar: banca i-a luat casa, a vrut să se sinucidă, era în pragul divorțului

cub visarion alexa png
2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
kate middleton 1 profimedia 0706166194 jpg
cub Roxana Vasniuc png
Kate Middleton la Royal Ascot în buline (2) jpg
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
image png
Adelina Pestriţu
Vladimir Putin FOTO Profimedia
Vulcan. Foto: Daniel Guță
image
image
image
image
Adelina Pestriţu
image png
Tora Vasilescu
Monica Barladeanu si Rolando Matsangos jpeg
cub adrian nartea animat gif
Ada Condeescu motor jpeg