Motivul pentru care Dana Marijuana a ascuns faptul că tatăl ei a murit în urmă cu un an

Ultima actualizare:

    Dana Marijuana a ascuns moartea tatălui timp de un anFoto Facebook
Dana Marijuana a ascuns moartea tatălui timp de un anFoto Facebook

Vestea că tatăl Danei Cotea, cunoscută publicului drept Dana Marijuana a murit a șocat întreaga lume a showbiz-ului românesc. Părerile au fost împărțite în această situație, însă Dana a făcut o declarație la care nu se aștepta nimeni. Tatăl Danei Marijuana nu a murit de curând, așa cum s-a vehicuial inițial.

Tatăl ei, Ion Coteanu s-a stins din viață în urmă cu un an. El suferea de grave probleme cardiace şi se lupta de mai mulți ani cu diabetul. Vestea tragică s-a aflat abia miercuri, 30 mai, iar Dana Marijuana a mărturisit că deși s-a aflat acum, Ion Coteanu a decedat în urmă cu un an. 

Dana Mariajuana a explicat că nu și-a dorit să se știe la momentul respectiv faptul că tatăl ei a decedat deoarece nu ar fi un lucru cu care s-ar fi lăudat. 

 “Nu am spus nimănui, nu am vrut să se stie. Nu e un lucru cu care să te lauzi, chiar nu voiam să se afle. Sunt problemele noastre, nu interesează pe nimeni ce s-a întâmplat. Tatăl meu a murit anul trecut, nu acum, dar nu am vrut să spun nimic”, a declarat Dana Marijuana pentru wowbiz.ro.

Ion Coteanu a fost mereu deranjat de ceea ce făcea fiica lui în media, iar de fiecare dată când apărea a tv, el mărturisea aceste lucruri. El a fost cel care i-a crescut fiica mai mare a Danei Marijuana, pe când cea de-a doua fiică a ei este în plasament. 


    Dana Marijuana alături de tatăl eiFoto Facebook
Dana Marijuana alături de tatăl eiFoto Facebook
image
image
image
image
image
image
marina voica jpg
jean gavril jpg
banner andreea balan victor cornea png
gabriela cristea emisiun jpg
banner Simina fosta Whats Up png
banner laurențiu reghecampf png
banner Ana Morodan png
image
actualitate.net