Motivul pentru care Ionuţ Sugacevschi pleacă din România după ce a pierdut finala «Exatlon»


    Ionuţ Sugacevschi a muncit mult pentru a ajunge în finala Exatlon, pe care a pierdut-o la votfoto: Kanal d
Ionuţ Sugacevschi a muncit mult pentru a ajunge în finala Exatlon, pe care a pierdut-o la votfoto: Kanal d

Concursul "Exatlon" a fost o experienţă pe care Ionuţ Sugacevschi, marele perdant, nu o va uita prea curând. Rivalul lui Vladimir Drăghia nu pare nici acum că s-a resemnat după ce publicul a ales prin vot câştigătorul. "Războinicul" şi-a dorit enorm să câştige pentru a-şi face nunta cu Nela şi a-şi cumpăra o casă, iar dezamăgirea a fost mare când a aflat că este pe locul al doilea.

Ionuţ "Jaguarul" de la "Exatlon" suferă teribil că departajarea în finală nu s-a făcut printr-o probă sportivă, ci prin vot. El a povestit marţi seară ce a simţit după ce a pierdut competiţia în faţa lui Vladimir Drăghia şi a recunoscut sincer că nu avea prea mari speranţe că o să ia marele trofeu când a aflat că totul va fi la mâna publicului.  "Am câștigat oameni, oameni care mă iubesc. Mă bucur, nu regret că nu am câștigat. Mă bucur că acești bani se duc către o cauza nobilă. Mă bucur că suneţi aici, în spatele camerelor, să vedeți cum este. Am simțit că el o să câștige. În pauza de publicitate am mers la el, i-am strâns mâna și i-am zis că el o să câștige. I-am zis că nu mă supăr. Nu voiam banii, trofeul. Eu am venit cu un scop, să ajung în vârful muntelui. Eu nu m-am gândit la bani, m-am gândit să ajung acolo. Publicul a votat cauza. Eu mă simt fericit, mă simt campion, sunt fericit că a fost așa. Vorbeam cu Alex. Nu am de ce să fiu supărat. I-am invitat pe toți la o terasă și le-am zis că vreau eu să fac cinste, m-am simțit câștigător. Eu sunt câștigător că am ajuns până acolo. Dacă aș fi câștigat, îmi cumpărăm un teren și îmi construiam o casă. De asta mergem în Belgia, să muncim pentru a face o casă", a spus el.

Într-un live pe Facebook, Ionuţ şi Nela au vorbit mult mai deschis decât în faţa camerelor de luat vederi. Ei s-au arătat extrem de nemulţumiţi de regulamentulu concursului din finală şi au explicat că vor pleca curând din România. Cei doi au ales ca destinaţie Belgia, iar la data de 9 iunie îşi vor face bagajele pentru a lucra acolo. Cei doi au amânant nunta şi au refuzat ajutorului lui Drăghia, care l-a asigurat pe Ionuţ chiar în finală, că va plăti pentru organizarea evenimentului lui Ionuţ.  

cub camelia șucu (1) png
cub lia bugnar theo rose png
serial wednesday jpg
zodia care nu a primit nimic de mos nicolae jpg
cub Kirstie Alley
cub ioana nastase png
profimedia 0742415693 jpg
cub emma corrin png
image
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Actrița Kirstie Alley și John Travolta
profimedia 0742415693 jpg
FotoJet jpg
Kanye West
Kirstie Alley jpg
Dorel Las Fierbinti nunta Mihai Rait Dragomir Ana Maria Mihai Bobonete (2) jpeg