Motivul pentru care Ionuţ Sugacevschi pleacă din România după ce a pierdut finala «Exatlon»

simeon stalpnicul png
Ionuţ Sugacevschi a muncit mult pentru a ajunge în finala Exatlon, pe care a pierdut-o la votfoto: Kanal d

Concursul "Exatlon" a fost o experienţă pe care Ionuţ Sugacevschi, marele perdant, nu o va uita prea curând. Rivalul lui Vladimir Drăghia nu pare nici acum că s-a resemnat după ce publicul a ales prin vot câştigătorul. "Războinicul" şi-a dorit enorm să câştige pentru a-şi face nunta cu Nela şi a-şi cumpăra o casă, iar dezamăgirea a fost mare când a aflat că este pe locul al doilea.

Ionuţ "Jaguarul" de la "Exatlon" suferă teribil că departajarea în finală nu s-a făcut printr-o probă sportivă, ci prin vot. El a povestit marţi seară ce a simţit după ce a pierdut competiţia în faţa lui Vladimir Drăghia şi a recunoscut sincer că nu avea prea mari speranţe că o să ia marele trofeu când a aflat că totul va fi la mâna publicului.  "Am câștigat oameni, oameni care mă iubesc. Mă bucur, nu regret că nu am câștigat. Mă bucur că acești bani se duc către o cauza nobilă. Mă bucur că suneţi aici, în spatele camerelor, să vedeți cum este. Am simțit că el o să câștige. În pauza de publicitate am mers la el, i-am strâns mâna și i-am zis că el o să câștige. I-am zis că nu mă supăr. Nu voiam banii, trofeul. Eu am venit cu un scop, să ajung în vârful muntelui. Eu nu m-am gândit la bani, m-am gândit să ajung acolo. Publicul a votat cauza. Eu mă simt fericit, mă simt campion, sunt fericit că a fost așa. Vorbeam cu Alex. Nu am de ce să fiu supărat. I-am invitat pe toți la o terasă și le-am zis că vreau eu să fac cinste, m-am simțit câștigător. Eu sunt câștigător că am ajuns până acolo. Dacă aș fi câștigat, îmi cumpărăm un teren și îmi construiam o casă. De asta mergem în Belgia, să muncim pentru a face o casă", a spus el.

Într-un live pe Facebook, Ionuţ şi Nela au vorbit mult mai deschis decât în faţa camerelor de luat vederi. Ei s-au arătat extrem de nemulţumiţi de regulamentulu concursului din finală şi au explicat că vor pleca curând din România. Cei doi au ales ca destinaţie Belgia, iar la data de 9 iunie îşi vor face bagajele pentru a lucra acolo. Cei doi au amânant nunta şi au refuzat ajutorului lui Drăghia, care l-a asigurat pe Ionuţ chiar în finală, că va plăti pentru organizarea evenimentului lui Ionuţ.  

cub silvia chifiriuc png
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
cub loredana groza png
Margrethe a Danemarcei (4) jpg
Mama copilului mort în Găești 3 jpg
colaj coolio png
cub acident avioane Heathrow Londra
FotoJet jpg
SUA iau în considerare mai multe scenarii privind escaladarea războiului FOTO SHUTTERSTOCK
Sorin Cîmpeanu FOTO gov.ro
image
image
image
image
colaj coolio 1 png
cub adela popescu png
Robert Cormier SURSA FOTO Instagram
Te cunosc de undeva 1 jpg
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
francisca (10) JPG