Motivul pentru care Margherita de la Clejani nu mai cântă cu părinţii

simeon stalpnicul png
Margherita de la Clejani s-a desprins de părinţi în cariera muzicalăFoto: arhivă personală

Decizie surprinzătoare a fetei Clejanilor! Margherita a anunţat că nu va mai cânta cu Viorica şi Ioniţă. Bruneta sexy a decis că a venit momentul să se descurce pe cont propriu şi a făcut deja primele schimbări.

Cântă de la 5 ani, iar de la 12 își însoțește părinții pe scenă în spectacole alături de Taraful de la Clejani. Deși banii nu îi lipsesc și își poate satisface toate capriciile, Margherita de la Clejani (25 de ani) nu vrea să trăiască doar din succesul părinților, așa că vrea propria carieră muzicală.Bruneta nu vrea să fie doar sexy, ci îşi doreşte să atragă atenţia şi pe plan muzical. Recent, ea a intrat în studio și a pregătit un proiect îndrăzneţ, care cuprinde muzică populară românească și balcanică, cu propriul ei taraf.

"Va fi un show complet cu ținute vestimentare cu motive populare stilizate create special pentru mine, cu dansatoare și coregafii spectaculoase, cu elemente de decor și recuzită. Va fi o nebunie frumoasă!”, a declarat Margherita. Bruneta a făcut deja paşi spre o carieră solo. Ea a făcut un mix al câtorva dintre cele mai îndrăgite melodii de muzică populară românească, iar de curând a lansat primul single balcanic, "Tu ştii ce vreau".

"Provin dintr-un mediu în care muzică înseamnă viață. Am o susținere din partea părinților mei, am o zestre. Mă tot lovesc de clișeul «fata lu’ mama și a lu’ tată», ca și alți artiști din familii muzicale. E mai greu să mergi pe un drum bătătorit de ai tăi decât să faci un drum nou. Cred că e de datoria mea să duc mai departe tradiția. Cânt cu taraful meu muzică populară românească și balcanică!”, a mai spus solista.  

stefan banica paparazzi8 jpg
lauren nava croaziera secrete (1) jpg
ana morodan vanatai6 png
santana 1 jpg
alergie jpeg
1 zahar shutterstock 1649448835 jpg jpeg
grup de prieteni
al kuweit canicula epa efe (4) jpg
image
image
image
image
Monica Tatoiu
khloe kardashian atunci vs acum webp
santana 1 jpg
ana morodan vanatai6 png
stefan banica paparazzi8 jpg
loredana12 png