N-au fost mereu vedete Antena1. Uite cum dansau la ProTv Delia şi Andreea Bălan

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Încurcate sunt căile showbizzului. Azi sunt “greii” de la postul Antena1, iar ieri aduceau audienţe la concurenţă. Este vorba aici de vedetele showurilor “Te cunosc de undeva” şi “iUmor”, Andreea Bălan şi Delia care au participat în câteva emisiuni şi pe la Pro TV.

Una dintre cele mai îndrăgite soliste şi jurate ale emisiunii “Te cunosc de undeva”, Andreea Bălan (32 de ani) nu a fost întotdeauna vedeta Antenei 1, chiar dacă e pe sticlă de 11 sezoane la acest show. Ei bine, în urmă cu ceva timp, a fost actriţă într-un film de la Acasă, în 2006, când a jucat cu Tora Vasilescu în “Copilul meu va fi mamă”. Apoi, în 2007, a participat, alături de Petrişor Ruge, partenerul ei de dans şi de acum, la “Dansez pentru tine”, de la Pro TV.

Atunci au avut coregraf pe Dumitru Botiş, însă au mai participat împreună în sezonul 5, unde l-au avut coregraf pe Adrian Cristea alias Bursucu şi au şi câştigat. Apoi cei doi au participat şi la versiunea internaţională a showului din Mexic, unde au obţinut locul 2. Andreea a rămas prietenă cu partenerul ei, cei doi dansând şi acum împreună în spectacolele solistei. După ce şi-a tocit coatele şi genunchii dansând la Pro Tv, acum solista e una dintre vedetele de la Antena1. 

simeon stalpnicul png

Şi Delia Matache, pe care o ştiţi din juriile showurilor “X Factor” şi “iUmor”, de la Antena 1, a trecut prin curtea Pro Tv-ului, în 2010, fiind vedeta postului câteva săptămâni. Delia a dansat în sezonul 5 cu Ionuţ şi au avut-o coregraf pe Victoria Bucun alias Vica. Cei doi au făcut show însă nu au rezistat mult în concurs. 

image
image
image
image
image
image
al pacino scarface jpeg
theo rose insarcinata (1) jpg
Echipa TBoys cu Krissa si Rikardo jpg
Bucuresti FOTO Shutterstock
Oana Roman jpg
cub connect r png