Nepoata regelui Cioabă sparge tradiţia! Ce planuri de viitor are Ana Radu - EXCLUSIV


    Ana Radu a fost invitată la emisiunea Click!, de la Prima Tv
Ana Radu a fost invitată la emisiunea Click!, de la Prima Tv

E tânără, frumoasă şi visează o carieră în lumea mondenă. Nepoata regelui Cioabă a ajuns departe, datorită ambiţiei, cât şi datorită faptului că a fost mai rebelă. Ana Radu a spulberat toate regulile comunităţii din care provine şi şi-a clădit o afacere care merge ca pe roate.

Designer-ul vestimentar, Ana Radu a fost invitată marţi seară, la emisiunea Click!, de la Prima Tv, unde a vorbit în exclusivitate despre colecţiile sale de rochii.

''Am colaborat cu Andreea Marin, de câteva ori, cu Andreea Mantea, Ilinca Vandici, Diana Dumitrescu şi Gina Pistol. Dintre vedete, m-am înţeles foarte bine cu toate, nu au nevoie de foarte multe retuşuri'', a declarat Ana. 

''Nu am studii în domeniu, dar faptul că lucrez de la 13 ani în acest domeniu, m-a ajutat foarte mult. Talentul şi munca mea m-au ajutat foarte mult. Vânzările şi clientele îşi spun cuvântul. Colaborez cu 50 de magazine din ţară, suntem în creştere, imi caut oameni cu care să lucrez, pe această cale caut oameni pentru angajare'', a mai adăugat aceasta.

Întrebată de prezentatoarea emisiunii Click!, Diana Bart, dacă a fost destul de greu să se facă remarcată în România, Ana a declarat că i-a fost destul de uşor: ''Mie mi-a fost destul de uşor, pentru că creaţiile mele au fost superbe, nu mi-a fost foarte greu. Am fost în anturaj, mi-a fost foarte uşor să colaborez cu vedete pentru a-mi face brand-ul cunoscut.''

'Creaţiile pe care le fac pe comandă şi creaţiile care se găsesc în magazine sunt foarte accesibile. O rochie poate porni de la 5 milioane până la 10-15 milioane. Cea mai scumpă rochie are destul de multe zerouri'', a mai precizat aceasta.

''Îmi doresc să-mi extind afacerea, să angajez cât mai mulţi oameni în atelier, să măresc echipa, şi să deschid magazin în fiecare ţară cu emblema Ana Radu''.

Pe plan personal, aceasta preferă să mai aştepte şi nu se grăbeşte deloc în relaţia pe care o are de 4 ani. ''Sunt foarte fericită, avem o relaţie extraordinară, şi cam atât. Nu vreau să discut mai mult despre asta, iubitul meu nu este o persoană publică. Prefer să apar mai rar la televizor, în primul rând sunt creaţiile nele''.

gabi badalau, alaturi de parintii sai jpg
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
Matilda Pascal Cojocărița și Nicolae Ceaușescu jpg
mariana moculescu jpg
cub gabriela marin denise pilafai png
cub razvan ciobanu png
cub theo rose anghel damian png
 dmitri rogozin sursa facebook
Supermarket FOTO Shutterstock jpg
image
image
image
image
mariana moculescu jpg
radu valcan jpg
cub razvan ciobanu png
cub theo rose anghel damian png
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
Matilda Pascal Cojocărița și Nicolae Ceaușescu jpg