Nicolae Botgros şi iubita cântă împreună în America, după scandalul conjugal


    Ana și Nicolae au o fetiță  împreună
Ana și Nicolae au o fetiță împreună

Au renunțat la partenerii de viață pentru a fi împreună, iar acum, odată stins scandalul, ei continuă seria concertelor.

Nicolae Botgros (65 de ani) și iubita tinerică, solista Ana Dabija (38 de ani), apar și pe afișul spectacolului de Revelion, care va avea loc într-un local din New York, America. Alături de ei vor mai cânta Anamaria Ferentz și Ionuț Dolănescu, dar și alți artiști valoroși. Nicolae și Ana au devenit de curând părinții unei fetițe.

 Despre tot acest scandal ne-a vorbit fostul soț al artistei: „Ea mi-a cerut să-mi dau acordul în scris că nu am pretenţia ca fetiţa, pe care a născut-o pe data de 5 aprilie, să poarte numele meu. Mi-a spus că este copilul lui Botgros. Ei au o relaţie de ani buni, iar în anul 2015 i-am prins împreună. Am iertat-o pe soţie atunci, pentru că avem doi copii împreună, iar pentru mine familia contează foarte mult. Chiar l-am rugat frumos şi omeneşte pe domnul Botgros să ne dea pace şi să ne lase să ne creştem copilaşii împreună. Însă nu s-au ţinut de cuvânt”, ne a declarat Dumitru Guşevatîi, fostul soț al femeii.

cub toma caragiu png
cub irina margareta nistor png
Nella Pignatelli webp
horoscop bani jpg
cub adriana iliescu și eliza png
cub cristina cioran png
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
mihai bendeac jpg
image
image
image
image
image
image
cub bianca rus png
cub cristina cioran png
Prințul Harry jpg
mihai bendeac jpg
sotie tommy lee jpg
front 2 (captura video) jpg