Nicoleta Nucă, din nou la estetician: “Îmi doream să scap de o mică gușă inestetică”

Ultima actualizare:

    Nicoleta NucăFoto Instagram
Nicoleta NucăFoto Instagram

La 24 de ani, Nicoleta Nucă are un stil de viață foarte sănătos, face multă mișcare, ţine dietă și este atentă la nutriție. Dar are şi ea mici defecte, pe care încearcă să le rezolve cu ajutorul specialiştilor. Ba chiar pare pornită să repare tot ceea nu-i place atunci când se privește în oglindă.

De cele mai multe ori, artista a ales tratamentele cu laser sau non-invazive, operația de corectură a nasului fiind singura intervenție chirurgicală. De curând, cântăreața a apelat la doctorul estetician Gad Renert, pentru un endolift, un tratament care a ajutat-o sa scape de o gușă inestetică.


    Nicoleta Nucă se face frumoasă pentru sezonul primăvara-vară
Nicoleta Nucă se face frumoasă pentru sezonul primăvara-vară

„Procedura de endolift presupune utilizarea unui laser puternic, care se introduce sub piele cu ajutorul unei fibre optice foarte subțire, pentru a topi grasimea și a întinde pielea din regiunea de sub bărbie! Astfel, obținem un lifting intern, o sculptare a regiunii mandibulare fără să adăugăm volum și eliminarea aspectului de <bărbie dublă> într-un tratament simplu, care nu lasă urme și nu necesită timp de recuperare”, ne-a dezvăluit Gad Renert.


    Doctorul Gad Renert a scăpat-o de gușă fără bisturiu
Doctorul Gad Renert a scăpat-o de gușă fără bisturiu

„Am mare încredere în domnul doctor, care mă ajută să scap și de o cicatrice dobândită din copilărie. Sunt deja la a doua ședință și pot spune că aproape nu se mai observă. Am ales să fac endolift pentru că îmi doream să scap de o mică gușă inestetică și să am linia maxilarului mai definită. Sunt foarte mulțumită de rezultat”, ne-a declarat Nicoleta Nucă.

image
image
image
image
image
image
Tora Vasilescu
image png
image png
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image png
banner Ozana Barabancea png
image png
banner catalin bordea png