Nicoleta Voica s-a măritat la 62 de ani, cu iubitul mai tânăr cu 16 ani

Ultima actualizare:

    Nicoleta Voica si Alin Bagiu sunt împreună de 9 luni. După Crăciun s-au şi logoditfoto: arhivă personală
Nicoleta Voica si Alin Bagiu sunt împreună de 9 luni. După Crăciun s-au şi logoditfoto: arhivă personală

Nicoleta Voica s-a măritat miercuri, 20 iunie, cu Alin Bagiu, bărbatul cu 16 ani mai tănăr decât ea, care i-a demonstrat că iubirea nu ţine cont de vârstă sau de alte piedici. Cei doi au spus “Da” la Primăria din Timişoara, iar dacă solista a fost extrem de hotărâtă, mirele s-a emoţionat cumplit, făcându-i pe invitaţi să râdă.

Nicoleta Voica (62 de ani) s-a măritat, asta după ce, în luna aprilie, solista ne declara că are serioase planuri de nuntă cu noul ei iubit, Alin Bagiu, cu care s-a logodit imediat după Crăciun. Iată că s-au ţinut de cuvânt, iar miercuri, la Timişoara, Nicoleta şi Alin au spus “Da” în faţa ofiţerului stării civile. Le-a fost alături un alai de prieteni, dar şi rude, în faţa cărora doamna muzicii bănăţene a arătat spectaculos: a purtat o rochiţă lejeră, de vară, de culoare bleu, la care a accesorizat bijuterii şi o poşetuţă. Profesorul Alin Bagiu (46 de ani) s-a asortat perfect cu aleasa lui, purtând un costum albastru deschis. În momentul în care ofiţerul stării civile i-a întrebat pe fiecare dintre ei dacă sunt de acord cu căsătoria, cei prezenţi în sală au izbucnit în râs. Iar asta pentru că Nicoleta a spus un “Da” extrem de clar şi de hotărât, în timp ce Alin s-a emoţionat tot şi a răspuns afirmativ printre dinţi. Nicoleta a încercat să-i alunge stresul cu doi pupici, pe care i-a “şters” apoi, pentru ca rujul lăsase urme pe buzele bărbatului. A urmat apoi o petrecere în familie, la care a luat parte şi fiul cel mic, din cea de-a doua căsătorie a lui Alin Bagiu. După cum se ştie, profesorul a mai fost însurat de două ori, iar căsnicia cu cea de-a doua nevastă s-a finalizat de puţin timp. Alin şi Luminiţa s-au cunocut în 2012, când amândoi veneau după nişte divorţuri care-i consumaseră mult. Lăcrămioara mai are un băiat din căsnicia anterioară, iar rodul iubirii cu Alin a apărut imediat după căsătorie. Iată că odată cu divorţul lor, Alin a avut cale liberă către căsnicia cu Nicoleta Voica.

Nicoleta Voica s-a măritat după 9 luni de relaţie

Dragostea nu are vârstă! După trei căsnicii eșuate, interpreta Nicoleta Voica, prima vedetă din România care şi-a pus silicoane, în anul 2000, în SUA, iubește din nou cu patimă. La 62 de ani, îndrăgita solistă s-a logodit cu un profesor din Timișoara, Alin Bagiu, iar miercuri (20 iunie), după 9 luni de relaţie, cei doi au devenit soţ şi soţie. Artista ar putea scrie un roman despre viața ei: a trăit povești de dragoste tumultuoase, cu suișuri și coborâșuri. A suferit enorm din cauza celor trei soți pe care i-a avut în trecut, pe motiv că au făcut-o să sufere și au înșelat-o.


    Cei doi au lansat împreună volumul de poezii
Cei doi au lansat împreună volumul de poezii

Pe primul soț l-a cunoscut de tinerică și s-a măritat la 18 ani, însă a divorțat de el după 3 ani. Cu al doilea se spune că s-a căsătorit pentru viza americană, iar pe cel de-al treilea soț l-a cunoscut chiar la nunta fiicei sale, Andreea, și ea interpretă de muzică populară. Din păcate a fost din nou înșelată și după ce l-a iertat de mai multe ori, interpreta a hotărât să rupă definitiv relația și cu acesta. Acum, Nicoleta Voica radiază de fericire, căci e convinsă că și-a găsit adevărata dragoste, bărbatul pe care l-a așteptat de mulți ani.

Alin Bagiu este profesor de fizică, a activat o perioadă la Ansamblul „Doina Timişului“ şi a mai semnat texte pentru solişti de muzică populară. Cei doi se cunosc de aproape 30 de ani, însă dragostea s-a înfiripat între ei abia anul trecut. Atunci, bărbatul a impresionat-o și a făcut-o să plângă, după ce i-a recitat o poezie superbă despre mamă și, ușor ușor, s-au îndrăgostit unul de celălalt.

image
image
image
image
image
image
image png
Andreea Mantea Casa iubirii  jpg
Banner Alina Laufer
Stefan Banica si Radu Stefan jpg
WhatsApp Image 2024 02 20 at 19 14 46 jpeg
image png
Radu Valcan Insula Iubirii Foto Antena 1 jpg
carmen electra profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net