Nu sunt gemene, dar seamănă perfect. Vedetele au dubluri perfecte acasă

Ultima actualizare:

    Paula şi Claudia Pavel
Paula şi Claudia Pavel

Mulţi artişti au fraţi sau surori care datorită asemănării izbitoare ar putea oricând să le ţină locul în lumina reflectoarelor. Chiar dacă au decis să rămână în umbra vedetelor din familie, Click! îţi arată „gemenii” neoficiali din showbiz.

Laura şi Alina Cosoi
Laura şi Alina Cosoi

Fosta actriţă din serialul „La Bloc” se poate considera o norocoasă pentru că provine dintr-o familie cu patru copii. Laura Cosoi (38 de ani) are doi fraţi şi o soră, Alina, care seamănă perfect cu vedeta. Laura şi Alina au fost multă vreme nedespărţite, însă Alina nu a devenit actriţă, preferând să administreze afacerea cu sculpturi a soţului ei. Într-o perioadă, surorile Cosoi mergeau la toate evenimentele împreună.

Lucian şi Gheorghe Ifrim
Lucian şi Gheorghe Ifrim

Nu acelaşi lucru se poate spune despre Gheorghe şi Lucian Ifrim. Zici că sunt gemeni şi culmea, amândoi sunt actori. Însă Gigi Ifrim (48 de ani), aşa cum e cunoscut în lumea filmului, e mai celebru decât fratele lui. Gigi joacă în serialul „Las Fierbinţi” (PRO TV), unde interpretează rolul primarului. La rândul lui, Lucian Ifrim (50 de ani) a mai jucat în câteva filme şi poate oricând să fie dublura fratelui său.

Elena şi Ana Gheorghe
Elena şi Ana Gheorghe

Dacă le vezi împreună pe Elena Gheorghe (34 de ani) şi pe sora ei, Ana (33 de ani), zici că sunt gemene. Provin dintr-o familie în care tatăl este preot, iar mama interpretă de muzică populară. Ele mai au un frate, Costin Gheorghe (31 de ani), fotbalist, pe care l-aţi putut vedea la „Exatlon” (Kanal D). Între Ana şi Elena este o diferenţă de 11 luni, iar mama lor le îmbrăca de mici la fel, iar lumea zicea că sunt gemene.

Sora Claudiei Pavel este make-up artist

Şi surorile Claudia (35 de ani) şi Paula Pavel (38 de ani) seamănă foarte mult una cu cealaltă. Toată lumea ştie că prima cântă şi este actriţă, iar cealaltă se ocupă de machiaje profesioniste. Paula e unul dintre cei mai experimentaţi make-up artişti şi nu se dă jos din pat pentru mai puţin de 300 de euro.

„Paula are cliente exclusiviste din elita Bucureştiului. Multe doamne din showbiz sau din lumea mondenă o preferă pe sora Claudiei ca să le transforme în dive. Paula a lucrat şi pentru câteva staruri de la Hollywood, precum Pamela Anderson şi Megan Fox. A mai lucrat, pentru 40 de zile, la filmul „Terapie pentru crimă”, în care Claudia Pavel a fost protagonistă.

Delia și Oana Cosânzeana, împreună și pe scenă

Ioana şi Delia Matache
Ioana şi Delia Matache

Alte două surori care seamănă la chip şi au voci deosebite sunt Delia (37 de ani) şi Ioana Matache (28 de ani). Delia s-a făcut remarcată încă din adolescenţă, când a cântat în formaţia N&D, ca mai apoi să cânte solo. Şi Ioana a încercat să se lanseze solo, însă acum face backing vocals pentru sora ei şi o însoţeşte în toate concertele. Singura diferenţă dintre cele două e că Oanas Cosâbzeana, așa cum este cunoscută, are doi copii frumoşi.

Ştefan (Speak) şi Mircea Sprianu
Ştefan (Speak) şi Mircea Sprianu

Pe Ştefan Sprianu (33 de ani), alias Speak, îl ştiţi de pe vremea când era DJ pentru alţi artişti de top. Între timp s-a lansat solo, dar puţini ştiu că el are un frate, Mircea (37 de ani), plecat de ceva timp în America. Pe Speak îl veţi putea vedea anul acesta în reality-show-ul „Asia Express” (Antena 1).

Nicoleta și Iuliana Luciu sunt în showbiz din adolescență

Iuliana şi Nicoleta Luciu
Iuliana şi Nicoleta Luciu

Despre Iuliana (32 de ani) şi Nicoleta Luciu (39 de ani) se ştiu multe, căci amândouă lucrează din adolescenţă în showbiz. Mai întâi ca modele, apoi cântăreţe, vedete de televiziune şi actriţe. Iată că după ce Nicoleta a făcut patru copii şi s-a căsătorit, s-a stabilit la Miercurea Ciuc şi s-a cam retras din prima linie. Era gata să se întoarcă la Antena 1, pentru „Asia Express”, însă pe ultima sută de metri s-a răzgândit şi la competiţie a participat doar Iuliana.

Carla Ghinea şi Nicoleta (Nicole Cherry)
Carla Ghinea şi Nicoleta (Nicole Cherry)

Nicoleta Janina Ghinea, alias Nicole Cherry, are 21 de ani şi a intrat în showbiz de mică. Dar puţini ştiu că „cireşica” are o soră cu şase ani mai mare, care îi seamănă ca două picături de apă. Ea se numeşte Carla, locuieşte de ceva vreme la Londra, în Marea Britanie şi vine în ţară când i se face dor de familie.

Ioana şi Elena Ginghină
Ioana şi Elena Ginghină

Şi actriţa Ioana Ginghină (42 de ani) are la Sibiu o soră de care e foarte mândră. Ea se numeşte Elena şi este la fel de frumoasă ca sora ei mai cunoscută. Chiar dacă Elena este cu nouă ani mai mică decât Ioana, ele sunt foarte bune prietene şi se întâlnesc cât de des reuşesc. Recent, Elena a ajutat-o pe Ioana să treacă mai bine peste divorţul de anul trecut, de actorul Alexandru Papadopol (44 de ani).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tatarusanu CAPTURA TV jpg
image
image
image
image
image
image
Ilie Nastase Cannes jpg
Marius Moga a asigurat muzica, iar Chef Traian Galleguillos a fost responsabil cu meniul de top pentru petrecerea cu artiștii
"Pentru mine e doar o perioadă, mă joc și eu cu ce a mai apărut în industria asta cosmetică, testez chestii", ne-a spus Lora
555 (3) jpg
image png
monica barladeanu jpg
banner vlad gherman png
iubit nicole cherry jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net