Nu vor să fie văzuți împreună? Cazacu și Claudia Pavel au mers separat la un eveniment

Ultima actualizare:

    Giani Kiriță și Cătălin Cazacu Foto Click!
Giani Kiriță și Cătălin Cazacu Foto Click!

Cătălin Cazacu s-a întors în România miercuri seară, 23 mai, și a ales să participe imediat la un eveniment monden din capitală. Cătălin Cazacu a petrecut timpul în compania prietenului său de la Exatlon, Giani Kiriță. Amândoi au slăbit foarte mult și s-au delectat cu diverse băuturi.

Cătălin Cazacu s-a întors din competiția Exatlon și nu a stat să se odihnească, a ales să meargă alături de prietenii lui și de colegii de la Exatlon, la petrecerea Viva. În cadrul aceluiași eveniment monden, Claudia Pavel și-a făcut apariția alături de Anda Adam. Cluadia Pavel ne-a mărturisit că motivul pentru care ea nu a venit alături de Cătălin la eveniment a fost faptul că a fost prezentă la o emisiune. Cu toate acestea, ei vorbesc și se înțeleg bine. "Suntem oameni, vorbim", ne-a declarat Claudia Pavel.


    Giani Kiriță și Cătălin Cazacu la petrecerea VivaFoto Click!
Giani Kiriță și Cătălin Cazacu la petrecerea VivaFoto Click!

Cătălin Cazacu a avut parte de mai multe intrigi în cadrul concursului Exatlon. Sportivul s-a iubit cu Claudia Pavel, lucru pe care artista l-a confirmat deja. 


    Claudia Pavel în cadrul aceluiași evenimentFoto Click!
Claudia Pavel în cadrul aceluiași evenimentFoto Click!

"Este evident că există o apropiere între noi. (n.r. Claudia Pavel  Nu este ceva forțat, nimeni nu joacă teatru. Cel puțin eu nu joc. Dacă ea face asta, atunci merită nu unul, ci trei Oscar-uri. Aici cunoști adevărată față a unui om, adevăratul caracter. Ajungi să observi că îți plac lucrurile astea naturale. Eu o să o pup pe Claudia de câte ori vreau. Eu nu pot pune o definiție acestei povești. Nu știu ce final are. Nu există un început al poveștii. Nu a făcut nimeni nimic, de asta este atât de mișto, pentru că nu știm exact ce este. Claudia nu are de ce să fie acuzată, poate doar că a fost sinceră. Nu există cineva căruia să-i dau explicații acasă, nu am cui să dau explicații aici. Eu sunt singurul în faţa căruia trebuie să mă justific. Ce s-a întâmplat aici sunt niște sentimente mult mai curate decât s-ar putea întâmplă. Am lăsat multe lucruri acasă pe care probabil nu le voi mai găsi, eu m-am schimbat. Eu când am plecat de acasă am plecat dintr-o situație greu de descris. Eu am fost corect față de oamenii care au fost corecți cu mine. Fiind prins în problemele mele, nu am avut timp să-mi fac ordine în viață", declara Cătălin Cazacu în urmă cu trei luni. 

Iată ce alte vedete au fost prezente la același eveniment

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net