Nuntă Laura Cosoi. Ce vrea să facă actriţa în luna de miere

Ultima actualizare:

    Nunta Laurei Cosoi. Actriţa a devenit doamna CurticăpeanFOTO: Lauracosoi.ro
Nunta Laurei Cosoi. Actriţa a devenit doamna CurticăpeanFOTO: Lauracosoi.ro

Petrecere cu ştaif sâmbătă la Iaşi, acolo unde a avut loc nunta Laurei Cosoi cu afaceristul Cosmin Curticăpean. Mirii s-au unit destinele la catedrala romano-catolică din Iaşi, iar apoi au dansat până în zori la Conacul Polizu alături de invitaţii lor. Sâmbăta viitoare cei doi o vor lua de la capăt, căci îi aşteaptă un chef la Târgu-Mureş, oraşul natal al mirelui.

La cununia civilă în aer liber de la conac, Laura a purtat o rochie de la Sisters şi a avut un buchet creat de Andreea Baniță, iar în fața altarului a păşit într-o rochie de mireasă „clasică, dar şi cu ceva deosebit” creată de Stephan Pelger. În schimb, Cosmin, client de mulți ani al stilistei Adina Buzatu, a ales pentru ambele ocazii un smoching al unui brand italian de la magazinul acesteia, scrie www.ziarulring.ro.

Nunta Laurei Cosoi. Blonda şi soţul ei nu au stabilit destinaţia de vacanţă

Întrebată despre tradiționala lună de miere, vedeta a recunoscut că n-au cumpărat încă biletele: "Nu ştim deocamdată destinația, însă vrem undeva la căldură, un loc liniştit, fără obiective de vizitat, în care să stăm degeaba şi să ne facem planuri. Momentan n-am discutat despre copii, însă la întoarcere vom vedea dacă în plan e inclus şi un bebeluş", a declarat ea pentru sursa citată. 

Nunta Laurei Cosoi. Mirii au fost atenţi la cheltuieli 

În ciuda situației financiare foarte bune, Laura şi Cosmin cheltuiesc cu grijă. "Nu va fi o nuntă ieftină, pentru că nicio nuntă nu e, dar nu vom plăti mai mult decât costă în mod normal”, declara actrița. Invitații au avut însă ce alege de pe masă. "Preparatele servite sunt deosebite, dar nu vor lipsi sarmalele şi nici produsele de post”, preciza Laura.

Nunta Laurei Cosoi. A repetat dansul mirilor în America îmbrăcată într-un costum special

Înainte de nuntă, Laura şi Cosmin s-au relaxat peste Ocean, unde actrița s-a costumat ca o mireasă din India. "În Los Angeles am locuit la prietenii lui Cosmin, el român, ea indiancă. Duminică dimineață am repetat dansul mirilor (pregătit de mama, coregrafă), am comandat un prânz indian şi Kavita mi-a împrumutat sariul şi accesoriile tradiționale, costumându-mă astfel în mireasă indiană. A fost o surpriză pentru Cosmin”, a povestit vedeta pentru "Ring".

Nunta Laurei Cosoi: Cosmin are cinci firme

Discret cu viaţa personală, afaceristul Cosmin Curticăpean nu a făcut prea multe dezvăluiri despre el, aşa că puţini ştiu cine e soţul Laurei Cosoi. Click! a aflat că frumoasa blondă a pus mâna pe o partidă bună.  Cosmin deţine cinci firme, dintre care două în Bucureşti, în domeniul comunicaţiilor. Originar din Târgu-Mureş, Cosmin şi-a extins afacerile în multe oraşe din ţară şi din străinătate. Apropiaţii tânărului au povestit în trecut pentru Click! că soţul Laurei Cosoi are afaceri în România, Germania şi Austria. Cosmin e şi patronul unui salon de înfrumuseţare din Braşov şi în care a investit în urmă cu aproape opt ani în jur de 30.000 de euro. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net