Nunta Laurei Cosoi: Cât de complicată a fost alegerea ţinutei mirelui

Ultima actualizare:
Cosmin a fost extrem de elegant
Cosmin a fost extrem de elegant

Laura Cosoi a explicat prin intermediul unui text publicat pe blogul personal de ce ţinuta mirelui este foarte importantă şi nu poate fi neglijată în momentul în care se căsătoreşte.

Dacă aţi crezut că alegerea vestimentară pe care a făcut-o Cosmin Curticăpean la cununia civilă şi cea religioasă de weekendul trecut a fost una la întâmplare sau uşoară, vă înşelaţi. Soţia sa a explicat pe lauracosoi.ro, cum s-a hotărât soţul ei asupra ţinutelor şi a motivat şi alegerea.

"Desi este adevarat ca la o nunta privirile oamenilor sunt indreptate in primul rand catre mireasa, tinuta mirelui este si ea foarte importanta. Si asta pentru ca trebuie sa existe un echilibru intre cei doi – adica mirele sa se asorteze cu mireasa, dar si cu specificul evenimentului. :)Cosmin a apelat la tinute de la Adina Buzatu de-a lungul timpului, asa ca si de aceasta data a mers pe mana ei.

In primul rand, a ales pentru costum griul pentru ca este potrivit unei petreceri in aer liber, de zi. In mijlocul verii, in astfel de zile caniculare, culoarea si textura costumului sunt foarte importante. Mai mult decat atat, s-a potrivit perfect cu rochia de mireasa, simpla, dar eleganta in acelasi timp! Cosmin a purtat un un smoking Lords&Fools din stofa de lana foarte fina si o camasa Eton – brandul de care sunt indragostiti multi barbati din lume, de la Putin si Barack Obama si pana la David Beckham, Daniel Craig sau George Clooney. Pantofii realizati manual, dintr-o singura bucata de piele, au fost din colectia prestigiosului brand spaniol Magnanni. Adina a avut o grija deosebita si la detalii, asa ca a ales o batista realizata manual, din matase naturala a brandului italian Calabrese si butoni Babette Wasserman, marca londoneza care reinterpreteaza clasicul intr-un mod foarte original.

Laura şi Cosmin la şedinţa foto de după cununia civilă
Laura şi Cosmin la şedinţa foto de după cununia civilă


    Laura şi Cosmin la şedinţa foto de după cununia civilăFOTO Lauracosoi.ro
Laura şi Cosmin la şedinţa foto de după cununia civilăFOTO Lauracosoi.ro

La cununia civila, Cosmin a purtat o camasa tot din colectia Eton si pantaloni apartinand brandului italian Messagerie. Mie insa mi-au placut foarte mult povestile care au stat in spatele alegerii bretelelor si pantofilor pe care Cosmin i-a purtat la cununia civila. Pantofi Raparo, spre exemplu, sunt facuti din piele impletita manual, captusita cu piele perforata si cu talpa din piele naturala capitonata cu matase naturala. Iar despre bretelele pe care le-a purtat Cosmin la cununia civila am aflat ca sunt din brandul Albert Thurston – acesta este chiar inventatorul acestui accesoriu rafinat si purtat de-a lungul timpul de personalitati ca Winston Churchill, Fred Astair, Printul Charles si Brad Pitt. Daniel Craig a purtat acest tip de bretele in filme precum Skyfall si Casino Royale, Tom Cruise in Valkyrie, iar Michael Douglas in Wall Street. Vezi cat de complicata poate fi alegerea unei tinute potrivite si in cazul barbatilor? Cum ti se par alegerile facute? :)"

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net