O actriță din Las Fierbinți a născut a treia oară! Uite despre cine este vorba: „Când eram mică...”

Sărbătoare mare în casa Ecaterinei Ladin (40 de ani) actrița care o interpretează pe Dalida în serialul, „Las Fierbinți”, de la PRO-TV. Vedeta a născut un băiețel perfect sănătos de care este tare mândră. Pentru că are o legătură foarte apropiată cu prietenii săi virtuali aceasta a postat o poză cu piciorușul micuțului însoțit de un mesaj pe pagina sa de Facebook.

„Când eram mică, la noi în casă de sărbători tot timpul era multă lume mai ales mulți copii, dar niciodată nu mi-am imaginat ca și atunci când voi fi mare familia pe care mi-am construit-o va fi la fel de numeroasă! Mulțumesc 2023 pentru încă o minune venită în viața noastră: a treia! Am intrat în 2024 fericită, împlinită și cu multă recunoștință pentru toți doctorii ce au ajutat la venirea pe lume a băiețelului nostru. Vă mulțumesc pentru empatia, dragostea și profesionalismul dumneavoastră”

Felicitată de internauți

Mesajele frumoase din partea fanilor nu au întârziat să apară imediat:

 „Felicitări dragă Tincuța! Ați mai îmbogățit cu o pâine caldă masa”, „La mulți ani! Tincuța, felicitări, să crească flăcăul în dragoste cu sănătate, să vă aducă doar bucurii!”, „Felicitări! Să vă trăiască această minune lăsată de bunul Dumnezeu să-i fiți părinți!”, „Felicitari! Să vă fie sănătos şi norocos, să vă aducă numai bucurii! La mulți ani familiei fericite”.

Pasionată de meserie

Ecaterinei Ladin sau mai bine zis Dalida după cum o cunoaște o țară întreagă datorită rolului din serialul de la PRO-TV pe care îl are a vorbit public în cadrul emisiunii „La Măruță”, unde a fost invitată în calitate de oaspete, cât de mult timp petrecere la filmări:

„Se filmează 12 ore pe zi. De la 7 dimineața la 7 seara. Un episod, ca pagini de text, se filmează în 2-3 zile. Recordul cred că a fost când am filmat 1 Decembrie acum câțiva ani și s-au filmat două nopți. Pregătirea a început de dimineață”.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
florin piersic 5 jpg
92f0a716 3d25 49fe 9a40 fbfef5803f44 jpeg
Banner Andreea Raicu
sanziana negru si stefan floroaica jpeg
chrissy teigen rochie profimedia jpg
sofia vicoveanca jpeg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
Un singur lucru nu i-a fost pe plac Anamariei Ferentz, spectacolul Carmen pus în scenă la Opera din Viena
image
actualitate.net
image
actualitate.net