Ecaterina Ladin, Dalida din „Las Fierbinți”, este însărcinată pentru a treia oară! Ce nume a ales pentru viitorul copil

Ultima actualizare:

Ecaterina Ladin, îndrăgita actriță din „Las Fierbinți”, unde interpretează rolul Dalidei, este însărcinată pentru a treia oară! Vedeta a făcut anunțul pe rețelele de socializare, unde a postat și primle imagini cu burtica de mămică! Actrița deja știe și ce nume va pune copilului!

Rolul Dalidei din serialul „Las Fierbinți”, de pe PRO TV, i-a adus Ecaterinei Ladin faima, iar acum vedeta este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite actrițe din țara noastră. Iar succesul de care se bucură în carieră nu este singurul motiv de bucurie pentru actrița din „Las Fierbinți”! Ecaterina Ladin are și o familie frumoasă, iar acum se pregătește să aducă pe lume cel de-al treilea copil!

Anunțul a fost făcut pe rețelele de socializare, unde actrița a postat mai multe poze alături de familia ei, pe contul ei de Facbook. Într-una dintre acestea, soțul vedetei, Laurențiu Ladin, mângâie burtica soției sale. Imediat după ce a făcut anunțul, vedeta a fost felicitată de către fanii ei din mediul online.

Ecaterina Ladin, gravidă pentru a treia oară

O rudă a dezvăluit numele copilului / foto: Instagram
O rudă a dezvăluit numele copilului / foto: Instagram

Ecaterina Ladin are deja doi băieți, iar în trecut a mărturisit că și-ar dori să aibă și o fată. Cu toate acestea, se pare că soarta are alte planuri pentru vedeta din „Las Fierbinți”! Și cel de-al treilea copil urmează să fie tot un băiat! Deși pozele postate de Ecaterina Ladin nu au nicio descriere din partea vedetei, o rudă apropiată a acesteia a dat de înțeles că cel mic urmează să fie tot un băițel, iar Ecaterina Ladin știe deja și ce nume să îi pună!

O rudă apropiată a vedetei a postat pe Instagram, la postarea făcută de Ecaterina Ladin, comntariul „Felicitări! Bine ai venit, micuțule!!!” De asemenea, tot aceeași rudă a dezvăluit și numele care ar urma să îl aibă cel mic! Într-o postare pe InstaStory, apare mesajul „Bine ai venit, Roman!”

Astfel, se pare că vedeta din „Las Fierbinți” deja a hotărât și ce nume urmează să aibă cel de-al treilea ei băiat!

image
image
image
image
image
image
image png
Cântăreața Vlăduța Lupău are 29 de ani și este căsătorită jpeg
banner dorian popa png
image png
banner raluca moianu png
banner colaj nuntă și botez png
image png
banner Vica Blochina png
image
actualitate.net
image
actualitate.net