O cântăreaţă de la noi trăieşte o poveste de dragoste ca-n filme


    Navi, o artistă cu voce puternicăFoto: NMC
Navi, o artistă cu voce puternicăFoto: NMC

„El a apărut într-un moment în care nu mai credeam în dragoste. Ne-am cunoscut pe o platformă online, iar prima seară împreună aş fi vrut să nu se termine niciodată”. Sunt cuvintele cotroversatei cântăreţe Navi despre iubitul ei, Andrei. Azi se împlineşte un an de la acea seară şi tot în această perioadă a lansat o piesă care vorbeşte despre povestea lor de dragoste.

Toate melodiile de pe viitorul album al cântăreţei, "THE BEAUTY DIARIES" au legătură cu fosta relaţie, una „cu năbădăi”, toxică. Toate, în afară de ultima, numită „Eyes Wide Shut”. Aceasta a fost compusă în perioada în care l-a cunoscut pe Andrei şi a redescoperit iubirea.

Navi şi iubitul ei, Andrei
Navi şi iubitul ei, Andrei

Se întâmpla în toamna anului trecut. „Un amic mi-a instalat pe telefon o aplicaţie prin care poţi cunoaşte şi interacţiona cu persoane de sex opus, aflate pe o rază de câţiva kilometri, care şi ele au, evident, acea aplicaţie. Am vrut, în felul acesta, să cunosc şi alţi oameni în afară de muzicieni. Culmea, Andrei e tot muzician (chitarist şi compozitor în trupa Mindcage Escape). Mi s-a părut un tip superb încă de la prima fotografie”, îşi începe Navi povestea. Două zile au vorbit încontinuu online şi şi-au dat seama că au foarte multe lucruri în comun. A urmat prima întâlnire, la data de 23 septembrie 2014, adică exact în urmă cu un an. „De la început am simţit pentru el o atracţie puternică, ceva ce mi-era şi frică să definesc. Ne-am dus în cel mai frumos restaurant, unde am stat până s-a închis. Ne-am mutat în altul, care s-a închis şi el. Primul sărut a fost magic. Aş fi vrut să nu se termine seara niciodată, ştiam doar că vreau să-l ţin de mână pentru totdeauna”, mai spune artista. Şi nici nu i-a mai dat, pentru că de atunci sunt de nedespărţit.

Andrei este şi el muzician
Andrei este şi el muzician

La câteva zile de la prima întâlnire, Navi a intrat în studio şi, împreună cu producătorul ei, NMC (Marian Ciprian Nica) a compus o piesă despre iubire. „E cel mai sincer cântec pe care le-am scris vreodată. Este despre iubirea care suceşte minţi, dar te şi salvează, despre acea stare în care îţi e frică să te arunci cu capul înainte, dar, în acelaşi timp, nu te poţi abţine. Eram fericită şi melancolică, gustam din nou iubirea. Piesa e pentru, despre şi datorită lui Andrei”.

Navi este o cântăreaţă atipică din showbizul, românesc, cu orientări „altfel” decât majoritatea oamenilor, fiind implicată şi în viaţa reală în activităţi sado-maso. De altfel, la începutul acestui an, ea a lansat un videoclip controversat, "PICTURE PERFECT", în care era legată, agăţată de sfori şi biciuită. Iubitul ei, Andrei, a susţinut-o în acest demers. „Noi ne potrivim din toate punctele de vedere, suntem pe aceeaşi lungime de undă. Mi-am dorit un om care să mă facă să uit de mine, să fie cu un pas înaintea mea. E un minunat, nu mă satur de el”, îi declară Navi azi, la un an de la prima întâlnire. Le dorim şi noi la mulţi ani şi multe momente fericite împreună.

FotoJet (3) jpg
cub horoscop iertare png
Oana Roman si Isa jpg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
cub isabela onoriu png
Shakira jpg
FotoJet (2) jpg
cub raluca podea png
image
image
image
image
image
image
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg
Shakira jpg
cub morris png
foto 1   Dan Negru (1)B jpg