O recunoști? A fost numită „femeia fatală” și s-a numărat printre cele mai în vogă cântărețe din România. Acum are 62 de ani

Marina Florea a fost una dintre cele mai în vogă artiste ale anilor 1980. Tinerii din acea vreme o cunosc ca „femme fatale” (femeia fatală), datorită frumuseții sale și a talentului artistic desăvârșit. Iată cum arată acum, la 62 de ani.

marina florea scaled webp

Deși s-a retras din lumina reflectoarelor, Marina Florea este o artistă de neuitat. Cele mai cunoscute piese ale sale, printre care „Marea mea iubire, marea „Tu ești destinul meu” „Stele perechi” sau „Anotimpuri și iubire, dă-mi aripi să zbor” au răsunat în întreaga lume. Și chiar dacă nu mai este în topul cântăreților de elită, Marina Florea continuă să fredoneze și azi.

La debutul ei, artista a cucerit milioane de români, atât prin talentul său, cât și prin frumusețe. A fost o divă în adevăratul sens al cuvântului și a avut un succes colosal în carieră. Și-a dedicat întreaga viață scenei și a făcut furori cu fiecare apariție.

Anul acesta a împlinit 62 de ani, dintre care 40 i-a petrecut în fața publicului. Nu numai că și-a păstrat părul blond din tinerețe, dar a reușit să își mențină zâmbetul viu și eleganța de care mereu a dat dovadă.

Marina Florea are acum 62 de ani / Foto: arhivă
Marina Florea are acum 62 de ani / Foto: arhivă

Motivul pentru care nu s-a căsătorit niciodată

Marina Florea s-a dedicat întotdeauna carierei și mai puțin vieții amoroase. Chiar dacă a fost curtată de nenumărați bărbați, aceasta a ales singurătatea. În cadrul unui interviu, artista a mărturisit că se simte bine în pielea ei, chiar dacă a rămas necăsătorită.

 „După cum spunea o prietenă: dacă o femeie nu s-a măritat pâna la 45 de ani, atunci proastă să fie să se mai mărite după. Eu chiar mă simt bine așa. Singurătatea nu e neapărat o povară, ci poate să fie de-a dreptul un răsfăț”, spunea ea, în trecut.

Totodată, cântăreața susține că prietenii și rudele au ajutat-o să nu ducă prea mult lipsa unei familii proprii.

„Optimismul şi veselia îmi sunt alimentate şi de iubirea cu care sunt încon­jurată de familia mea, de ma­ma, de fratele şi de cumnata mea, dar şi de cei doi nepoţi şi de prietenii mei. N-am mulţi prieteni, probabil că-mi ajung degetele de la o mână ca să-i număr, dar ei reprezintă pentru mine un reazem psiho­logic şi emoţional nepreţuit.

Unul dintre aceşti pri­eteni este Aurora Andronache, un muzician desăvârşit, una dintre vocile de aur ale Corului Ma­­drigal, unul dintre realizatorii cei mai impor­tanţi de emisiuni din Televiziunea Română şi un om cu-adevărat înţelept şi generos”, spunea artista pentru Formula AS.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
fratele Principele Radu, medicul Dan Gabriel Duda, la inmormantarea mamei   Casa Majestatii sale (10) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
michele morrone bgdana tancau  jpg
425263845 949068253256551 8480066307094962491 n jpg
Sidonia, alături de Dan Spătaru, solistul care a murit în urmă cu 15 ani jpeg
romina gingasu jpg
vladuta 1 jpg
berecleanu jpg
Banner Alessia
Tudor Chirilă jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net