O româncă superbă s-a trezit cu Jackie Chan la telefon. Iată motivul!

Ultima actualizare:

    Tina Teresa are o carieră înfloritoare în Asiafoto: arhivă personală
Tina Teresa are o carieră înfloritoare în Asiafoto: arhivă personală

Cristina Boboacă, alias Tina Teresa, a ajuns să fie mai cunoscută în Asia decât în țara ei natală, datorită vocii sale, dar și a talentului scriitoricesc. Pentru cea mai recentă cartea a sa, intitulată ”Drumul lung către suflet”, scrisă în română dar și în chineză, artista a fost felicitată de celebrul actor de filme de acţiune, Jackie Chan.

După o poveste de dragoste ca în filme, pe care a trăit-o în urmă cu 17 ani alături de un diplomat chinez, Cristina Boboacă s-a apropiat foarte mult de muzica Teresei Teng, o cântăreață de muzică pop și balade romantice, un etalon în Asia de Est. Iată că despărțirea  de marea sa iubire a făcut-o pe Cristina să se apropie de muzica asiatică și de artista Teresa Teng, pe care o consideră îngerul ei păzitor, pentru că a ajutat-o să-și vindece sufletul. Astfel, de mai bine de 17 ani, sub numele de scenă Tina Teresa, românca noastră cântă în limba chineză și a devenit cunoscută în Asia. Mai mult, ea se bucură de recunoștința asiaticilor după ce i-a închinat Teresei câteva cărți. Cea mai recentă dintre acestea se intitulează ”Drumul lung către suflet” și urmează să fie lansată în perioada următoare, în Asia.


    Cartea va fi lansată curândfoto: arhivă personală
Cartea va fi lansată curândfoto: arhivă personală

Despre această carte a aflat și celebrul actor Jackie Chan, despre care se știe că a avut o relație cu Teresa Tang, așa că a ținut să o felicite personal pe românca noastră pentru tributul adus fostei iubite. ”Este o carte despre mine și despre Teresa. Un omagiu pe care i-l aduc îngerului meu păzitor și, totodată, o paralelă a vieților noastre, oarecum asemănătoare. Jackie Chan a aflat despre ea de la Liu Kai Xin, un admirator de-al meu, care totodată organizează evenimente artistice în Singapore. El i-a spus că am scris această carte și a ținut să-mi mulțumească. Prima dată Jackie mi-a trimis un mail de mulțumire, apoi m-a sunat și a fost surprins, pentru că nu se gândea că o româncă poate să scrie despre Teresa. Mi-a spus că vrea neapărat să-l invit la lansare. Jackie a fost marea iubire a Teresei", ne-a spus Cristina Boboacă, alias Tina Teresa.

Cartea este scrisă în română, însă a fost tradusă și în chineză, de către fanii celebrei artiste, și anume Wang Zeng Ping și Xie Bolin. În plus, conține și mărturia fanilor ei din China, în special a președintelui fanilor din Hong Kong, Danny Chan, care a scris prefața cărții.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
florin nita romania euro 2024 facebook jpg
image
image
image
image
image
image
cat costa torturile facut de gabriela cristea scaled webp
image png
raluca pastrama
image png
halsey par roz profimedia jpg
copii adela popescu radu valcan jpg
andreea berecleanu rochie jpg
banner Alin Oprea
image
actualitate.net
image
actualitate.net