Oana Lis: «Alerg prin parc ca să slăbesc. Nu vreau să mor înaintea lui Viorel!»

Ultima actualizare:

    Oana Lis face seara plimbări de câţiva kilometri
Oana Lis face seara plimbări de câţiva kilometri

Oana Lis (39 de ani) avea un mijlocel ca tras prin inel, acum 20 de ani, la începutul relaţiei cu fostul primar al Capitalei, Viorel Lis (76 de ani). A pierdut lupta cu kilogramele şi nici că îi păsa, până de curând când colesterolul a ajuns la cote alarmante. Speriată, ea a pus lacătul pe frigider şi iese zilnic la plimbare, în parc.

Vedetele, care cândva erau mult mai dolofane, au avut ambiţia să se transforme în fotomodele. Şi Oana Lis tânjeşte la trupul tras ca prin inel avut la 18 ani, când Viorel îi dădea târcoale.

Viorel și Oana sunt împreună de 20 de ani
Viorel și Oana sunt împreună de 20 de ani

Simpatica blondină şi-a postat ieri, pe conturile sociale, o fotografie din parc, îmbrăcată în echipament sportiv. Contactată de reporterii Click!, ea ne-a declarat: ”Ies zilnic în parc, alerg sau mă plimb câţiva kilometri. Trebuie să fac multă mişcare, pentru că mi-a ieşit foarte prost colesterolul, trebuie să slăbesc, nu vreau să mor înaintea lui Viorel!”, ne-a spus ea, mai în glumă, mai în serios.

Oana a fost şi la un nutriţionist, aşa că are o dietă personalizată, din care a exclus dulciurile, grăsimile şi pâinea. Rezultatele deja încep să se vadă, Oana reuşind să scape de 5 kilograme: ”Poftesc la câte o prăjitură, dar acum mănânc doar fructele de pe ea, fără cocă!”, a mai menţionat soţia lui Viorel Lis.

Pierduse lupta cu kilogramele
Pierduse lupta cu kilogramele

Carmen Brumă are acum 50 de kg şi e un pachet de muşchi
Carmen Brumă are acum 50 de kg şi e un pachet de muşchi

Dar şi alte nume sonore din show-biz au cu ce se lăuda. De pildă, Carmen Brumă (41 de ani), iubita lui Mircea Badea, este plină de muşchi, atât pe abdomen, cât şi pe spate. La 16 ani, cântărea 86 de kilograme, însă acum are doar 50, în urma unei diete pe bază de peşte, fasole, năut şi “ochiuri româneşti”.

Ea a publicat, în 2016, o carte, ”Sănătoasă, suplă, sătulă”, care conţine şi un DVD, în care a povestit despre acest program care a schimbat-o radical.

În ceea ce o priveşte pe Roxana Ciuhulescu (39 de ani), ea şi-a uimit fanii cu poza publicată recent pe conturile sociale, căci arată perfect, la aproape două luni de când l-a adus pe lume pe fiul ei, Cezar. Fanii o laudă pentru abdomenul plat, de parcă nici nu ar fi fost însărcinată vreodată.

La 16 ani era dolofană
La 16 ani era dolofană

Roxana Ciuhulescu a slăbit 10 kilograme după ce a născut
Roxana Ciuhulescu a slăbit 10 kilograme după ce a născut

Vedeta ne-a dezvăluit cum a reuşit să scape într-un timp record de 10 kilograme: ”Mai am de dat jos vreo 4 kilograme, însă nu fac eforturi, pentru că îmi doresc să alăptez cel puţin 9 luni. Mănânc supe, carne, beau apă multă, ceaiuri care stimulează lactaţia. De sală încă nu m-am apucat şi nici nu intenţionez, până nu îmi îndeplinesc acest obiectiv cu bebeluşul.”

Viorel Lis a suferit un accident vascular și o operație de colecist

Soții Oana și Viorel Lis au fost urmăriți de mari belele, în ultimii ani, mai exact din 2012, de când fostul primar al Capitalei a primit un dar care i-a dat fiori reci pe șira spinării, o cruce: ”Viorel a primit-o la emisiunea lui Cătălin Măruță, în urmă cu 5 ani. Până mai recent am ținut-o după perdea, însă, după atâtea necazuri, am ascuns-o în mașină, am scos-o din casă. Aș vrea să o vând, pentru că mi-a adus multe energii negative și necazuri. O voi pune pe un site din străinătate”, ne-a spus Oana.

Ea are motive întemeiate să scape de cruce, căci, într-adevăr, în ultimii ani, ghinioanele s-au ținut scai de ei. În 2014 au fost chemați la Poliție din cauza chiriașilor care le transformaseră una dintre case în bordel, în septembrie 2017 Viorel a suferit un accident vascular, iar la începutul anului a fost operat de colecist.Oana are însă mare grijă de el: ”Sunt mereu lângă el, fără el aș fi pierdută”, a spus ea.

Aşa arăta în urmă cu două luni
Aşa arăta în urmă cu două luni

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net