Oana Lis: «Am făcut terapie și cu bolnavi de coronavirus»


    Oana Lis şi-a  închiriat cabinetul de  psihologie
Oana Lis şi-a închiriat cabinetul de psihologie

Oana Lis (41 ani), soţia lui Viorel Lis (76 de ani), fostul primar al Capitalei, a absolvit anul trecut Facultatea de Psihologie. Acum, în plină pandemie, ea a închis cabinetul şi oferă şedinţe gratuite, online. Mulţi români o roagă să îi ajute să treacă peste această perioadă grea, care i-a lăsat fără serviciu şi fără bani.

Şi-a dorit să se reinventeze şi a reuşit! Soţia lui Viorel Lis are două specializări, ”Psihologie” şi ”Psihoterapie integrativă”: ”Am luat 8.80 la scris şi 10 la oral! Sunt super fericită şi mândră de mine. În sfârşit, sunt şi eu cineva! Doamna psiholog Oana Lis! Încântată de cunoştinţă! Gata, puteţi să mă felicitaţi!”, spunea ea, în 2019, după ce a luat licenţa cu brio.

Viorel Lis nu a  renunţat la  păcănele
Viorel Lis nu a renunţat la păcănele

”M-am gândit că de ce să mai plătesc ore la psiholog, mai bine sunt propriul meu psiholog”

Oana susţine că a dorit să devină psiholog atât pentru a-şi deschide un cabinet, dar şi pentru a scăpa de traumele trăite de-a lungul vieţii, referindu-se aici la decesul mamei şi la relaţia grea cu tatăl ei: ”M-am gândit că de ce să mai plătesc ore la psiholog, mai bine sunt propriul meu psiholog”. Avea planuri mari, şi-a deschis un cabinet de psihologie, însă pandemia i-a dat planurile peste cap.

Se iubesc  de 20 de ani
Se iubesc de 20 de ani

”Aveam şi eu doi clienţi la cabinet şi a venit pandemia. Acum l-am închiriat unor prietene şi eu ţin cursuri de psihologie online. Am ţinut şedinte online mai mult pentru românii de peste hotare, ca să încep şi eu uşor, uşor, să-mi desfăşor activitatea. Am avut şi clienţi care au avut coronavirus. Dacă testele erau mai ieftine poate continuam şi eu la cabinet, dar nu îţi dă mâna să dai 400 de lei pe un test. Sper la o lume mai bună, noi, românii, suntem obişnuiţi să socializăm. Singurătatea nu poate duce la lucruri bune. Eu nu eram de acord înainte să stai atâta pe Internet, dar acum este o necesitate şi măcar aşa eşti conectat şi socializezi. În rest, cu câtă lume te vezi mai mult, cu atât creşte riscul de a te infecta cu coronavirus. Ştiu de la nişte notari că foarte mulţi şi-au făcut testamentul în această perioadă”, ne-a spus Oana. Deşi vremurile sunt tulburi, Viorel, care are probleme cardiace, nu a renunţat la marea lui pasiune, păcănelele.

vica blochina si bianca patrichi jpg
Gabriela Cristea poza principala jpg
Victor Piturca la DNA  Foto Inquam Photos George Calin (5) jpg
astrolog madalina manole jpg
horoscop shutterstock 1621310242 jpg
bunicuta foto1 jpg
cele mai bune telefoane pana in 1 1170x644 jpeg
Frații Tate sosesc alături de o altă persoană din dosar la sediul DIICOT, în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
image
image
image
image
image
Doc Foto Pro TV jpg
Vica Blochina 3 jpg
Gina pistol Smiley fiica jpg
cub Lorelai Moșneguțu png
pamela anderson jpeg
cub isabela onoriu png