Oana Lis: «Am făcut terapie și cu bolnavi de coronavirus»


    Oana Lis şi-a  închiriat cabinetul de  psihologie
Oana Lis şi-a închiriat cabinetul de psihologie

Oana Lis (41 ani), soţia lui Viorel Lis (76 de ani), fostul primar al Capitalei, a absolvit anul trecut Facultatea de Psihologie. Acum, în plină pandemie, ea a închis cabinetul şi oferă şedinţe gratuite, online. Mulţi români o roagă să îi ajute să treacă peste această perioadă grea, care i-a lăsat fără serviciu şi fără bani.

Şi-a dorit să se reinventeze şi a reuşit! Soţia lui Viorel Lis are două specializări, ”Psihologie” şi ”Psihoterapie integrativă”: ”Am luat 8.80 la scris şi 10 la oral! Sunt super fericită şi mândră de mine. În sfârşit, sunt şi eu cineva! Doamna psiholog Oana Lis! Încântată de cunoştinţă! Gata, puteţi să mă felicitaţi!”, spunea ea, în 2019, după ce a luat licenţa cu brio.

Viorel Lis nu a  renunţat la  păcănele
Viorel Lis nu a renunţat la păcănele

”M-am gândit că de ce să mai plătesc ore la psiholog, mai bine sunt propriul meu psiholog”

Oana susţine că a dorit să devină psiholog atât pentru a-şi deschide un cabinet, dar şi pentru a scăpa de traumele trăite de-a lungul vieţii, referindu-se aici la decesul mamei şi la relaţia grea cu tatăl ei: ”M-am gândit că de ce să mai plătesc ore la psiholog, mai bine sunt propriul meu psiholog”. Avea planuri mari, şi-a deschis un cabinet de psihologie, însă pandemia i-a dat planurile peste cap.

Se iubesc  de 20 de ani
Se iubesc de 20 de ani

”Aveam şi eu doi clienţi la cabinet şi a venit pandemia. Acum l-am închiriat unor prietene şi eu ţin cursuri de psihologie online. Am ţinut şedinte online mai mult pentru românii de peste hotare, ca să încep şi eu uşor, uşor, să-mi desfăşor activitatea. Am avut şi clienţi care au avut coronavirus. Dacă testele erau mai ieftine poate continuam şi eu la cabinet, dar nu îţi dă mâna să dai 400 de lei pe un test. Sper la o lume mai bună, noi, românii, suntem obişnuiţi să socializăm. Singurătatea nu poate duce la lucruri bune. Eu nu eram de acord înainte să stai atâta pe Internet, dar acum este o necesitate şi măcar aşa eşti conectat şi socializezi. În rest, cu câtă lume te vezi mai mult, cu atât creşte riscul de a te infecta cu coronavirus. Ştiu de la nişte notari că foarte mulţi şi-au făcut testamentul în această perioadă”, ne-a spus Oana. Deşi vremurile sunt tulburi, Viorel, care are probleme cardiace, nu a renunţat la marea lui pasiune, păcănelele.

FotoJet (1) jpg
culori brazi 2022
FotoJet (1) jpg
Vouchere sociale tichet social Inquam Photos / Octav Ganea
foto1 ElenaB jpg
infidelitate 0 jpeg
despartire   heart g56bfad668 1280 jpg
filme de craciun
cum poti avea succes la interviul de angajare jpeg
Multe localități din Siberia nu au căldură FOTO SHUTTERSTOCK
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg