Oana Radu a radiat de fericire la petrecerea de cununie. A fost toată numai un zâmbet


    Oana Radu, petrecere de cununie civilă la care a radiat de bucurieFoto Instagram
Oana Radu, petrecere de cununie civilă la care a radiat de bucurieFoto Instagram

Cântăreaţa Oana Radu surprinde din nou! În urmă cu două zile, ea a decis să-şi unească destinul cu cel care a ajutat-o să-şi revină după şocul provocat de moartea iubitului. Evenimentul a avut într-un loc de poveste, iar petrecerea de după s-a ridicat la înălțime.

Oana Radu a radiat de fericire alături de soțul ei, care i-a jurat iubire eternă artistei. Vedeta a publicat mai multe imagini de la petrecerea de după cununia civilă și a fost toată numai un zâmbet, semn că viața artistei este acum una perfectă și nu îi mai lipsește absolut nimic. 

”Sunt un bărbat împlinit...și binecuvântat”, a scris Cătălin Dobrescu, soțul Oanei Radu, în dreptul imaginilor!


    Foto Instagram
Foto Instagram

Oana Radu a serbat în mare stil faptul că a devenit soția antrenorului ei de fitnes, Cătălin Dobrescu, iar fotografiile vorbesc de la sine. 


    Foto Instagram
Foto Instagram

Oana Radu a scris un mesaj în dreptul fotografiilor, care cu siguranță că l-a făcut foarte fericit pe soțul ei. Artista i-a scris cel mai sincer Te iubesc care ar fi putut exista. 

Vedeta a fost aspru judecată la începutul relației cu antrenorul ei. Aceasta și-a refăcut viața rapid, asta după ce și-a înmormântat iubitul incendiat de către un individ, în Craiova. Pentru acest fapt, lumea a criticat-o destul de aspru, însă vedeta nu a ținut cont de nimic, iar astăzi se poate considera fără doar și poate o soție iubită. 


    Foto Instagram
Foto Instagram

Ce a pățit fostul ei iubit

Au trecut 8 ani de când o cunoaștem pe Oana Radu, fata timidă care se afișa la "Vocea României" (PRO TV) cu o voce de aur și cu 120 de kilograme, greutate despre care ea singură a spus că i-a făcut viața un calvar: "M-am gândit să îmi vând casa să mă operez, să îmi fac operaţie de micşorare de stomac", spunea ea.

Azi, Oana Radu este o cu totul altă persoană, a slăbit mai bine de 60 kg, a apărut la emisiuni TV și s-a ținut de muzică. Un eveniment tragic avea însă să o zdruncine cumplit anul trecut, pe 7 septembrie, când iubitul ei a murit, după ce a fost incendiat cu un cocktail Molotov, de un craiovean. Alin Mihai Suflea s-a zbătut între viață și moarte după tragicul incident, având arsuri pe mai mult de 70% din suprafața corpului, dar a pierdut lupta. Anunțul decesului a fost făcut chiar de Oana: „Iubitul meu a pierdut astăzi lupta cu viaţa! Vă mulţumim tuturor pentru toate mesajele şi încurajările! Dumnezeu să te odihnească! Te iubesc”, a fost mesajul transmis de Oana Radu, după moartea iubitului.

Bancnotele care valorează 1800 de lire
Ceapă
bacteria care te poate ucide
Kanye West si Julia Fox jpg
Zile libere legale în 2023
9 semne că partenerul tău este potrivit pentru tine. Sursă foto: Pixabay
pele gettyimages 841963610 jpeg
Doliu in perioada Craciunului
rugaciune credinta lumina paste shutterstock 712661815 jpeg
soldati marele razboi foto imagoromaniae jpg
image
image
image
image
Kanye West si Julia Fox jpg
FotoJet (1) jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg