Oana Radu, în impas financiar după moartea iubitului: «Nu am putut să mai cânt»

21 noiembrie 2019
image
Oana Radu a revenit de scenă după moartea iubitului ei foto: captură video Antena 1

În urmă cu aproape 3 luni, Oana Radu dădea vestea cutremurătoare a morţii iubitului ei. Tânărul a fost incendiat cu un cocktail Molotov şi timp de 25 de zile, medicii de la Spitalul Floreasca au încercat să-l salveze, însă corpul lui a cedat. De atunci, cântăreaţa încearcă să-şi revină şi s-a întors pe scenă după ce şi-a anulat o lungă perioadă multe evenimente. Artista a suferit teribil şi a ajuns să aibă probleme mari cu banii din cauza tragediei prin care a trecut, renunţând câteva luni la cariera ei muzicală.

Oana Radu şi-a găsit putere să povestească clipele de coşmar prin care a trecut după ce iubitul ei a fost incendiat. Mihai Alin avea 30 de ani şi a murit la spital după 25 de zile de chin din cauza arsurilor pe care le-a suferit pe 75 la sută din suprafaţa corpului. Invitată la o emisiune tv, fosta concurentă de la "Vocea României" a povestit despre momentele grele prin care a trecut.  

"Eu nu eram cu el. Mama lui era în apartament şi a auzit o explozie. Mi se pare oribil şi nu cred că merita nimeni aşa ceva. 25 de zile noi am sperat că o să fie ok. (...) Nu şi-a revenit niciun moment şi nu am mai vorbit nimic de dinainte să se întâmple tragedia. În fiecare zi medicii ne asigurau că este mai bine. Jumătate din zi eram sigură că o să fie bine şi jumătate mă gândeam că o să moară. M-am pregătit pentru ambele situaţii. Am avut alături câţiva oameni, nu foarte mulţi. M-am dus cu mama în apartamentul în care am locuit împreună şi mi-am luat hainele. A fost cumplit de greu să mă duc acolo, unde construisem ceva cu acest om. Am lăsat tot, mobila, şi m-am mutat într-un apartament gol şi nici nu am avut bani să cumpăr ceva în el. Nu am mai putut să mai cânt şi am anulat foarte multe evenimente. A trebuit să dau foarte mulţi bani înapoi. Oamenii m-au acuzat că nu am plâns şi nu m-am tăvălit pe jos la înmormântare. Am luat foarte multe calmante atunci ca să rezist. În fiecare marţi îmi amintesc de asta. Era marţi, 13, şi culmea, mie ziua asta îmi purta noroc. Acum am revenit pe scenă. Am lansat o piesă... el nu o ştia toată, pentru că pe atunci avea doar o strofă şi un refren ", a povestit Oana Radu. 

Oana Radu a slăbit 30 de kilograme în 50 de zile  

Cântăreaţa trece print-o perioadă în care încearcă să-şi revină şi a început să slăbească la loc după ce în ultimii 4 ani a ajuns din nou la 104 kilograme. Fosta concurentă de la Vocea României topise kilogramele cu ajutorul unei diete personalizate şi ajunsese în 2014 să cântărească 57 de kilograme. Nu a rămas însă prea mult timp la această greutate, căci din cauza multiplelor probleme pe care le-a avut a început din nou să mânânce fără să mai ţină cont şi a ajuns să pună la loc. Acum, ajutată de antrenorul ei, care a sprijinit-o în trecut să slăbească, a lansat un program care se pare că dă roade. Oana Radu a slăbit 30 de kilograme în 50 de zile.

image
Oana Radu a slăbit 30 de kilograme

"La 5-6 zile după ce el era în spital, m-am decis să fac totuşi ceva cu viaţa mea. Nu mâncam, nu plecam acasă. Stăteam doar acolo şi îmi era foarte rău. M-am decis atunci că vreau să slăbesc. Am slăbit 30 de kilograme în 50 de zile.  Acum am 70 de kilograme. Mai trebuie să slăbesc", a declarat Oana Radu la Antena 1. 

Agresorul iubitului Oanei Radu a fost prins   

Iubitul Oanei Radu a murit la doar 30 de ani, în urma arsurilor grave suferite. Criminalul de 32 de ani a fost arestat pe 14 august. Bărbatul, pe nume Ionuț Răzvan Drăghici, locuiește chiar în imobilul unde a avut loc incidentul.

„Polițiștii Secției 4 Poliție Craiova au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat aruncă cu benzină într-un bloc din Craiova, dar și pe persoanele care trec prin zona respectivă. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie, precum și luptători SAS, care au reușit să pătrundă în apartamentul în care se afla acesta, situat la etajul doi al blocului. Cel în cauză a fost imobilizat, stabilindu-se că este vorba despre un bărbat, de 32 de ani, din Craiova“, au transmis pe 14 august polițiștii doljeni.

Bărbatul care l-a ucis pe Alin era considerat drept „nebunul cartierului”, potrivit spuselor Oanei Radu. 

florin calinescu png
Cub Laurențiu Reghecampf jpeg
Kate Middleton3 jpg
anamaria prodan (3) jpg
laurentiu reghecampf corina caciuc png
10 luca reghecampf si laurentiu reghecampf jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
thumbnail Marnie Schulenburg (AFP) 063 GYI0059526031 jpg
FotoJet (10) jpg
Simon Cowell jpeg
roxana blagu jpeg
mircea eremia jpg
4 dana rogoz jpg jpeg