Oana Roman a luat o decizie incredibilă, după ce a fost blestemată pe Facebook

Oana Roman s a întors la filmări  jpeg
Oana Roman a luat o decizie neaşteptată din cauza celor care o înjură pe reţelele de socializareFoto: arhivă personală

Ca orice persoană publică, Oana Roman se confruntă, şi ea, cu fel şi fel de oameni pe reţelele de socializare.

Pe lângă cei care o felicită pentru familia frumoasă pe care o are şi pentru realizările din plan profesional, există şi oameni care o supără pe fiica fostului premier prin comentariile pe care le lasă pe Facebook.

Nu de puţine ori, Oanei i s-a întâmplat să fie chiar blestemată şi înjurată pe reţelele de socializare, motiv pentru care a decis să pună piciorul în prag: nu vrea să mai posteze nicio imagine din viaţa personală.

"Din cauza injuriilor si blestemelor şi jignirilor primite de la oameni fără Dumnezeu mă văd nevoită să nu mai pun poze cu familia mea pe această pagină. Îmi cer scuze celor care îmi scriu mesaje şi comentarii sincere şi frumoase, dar nu pot încasa blesteme şi jigniri mai ales că am un copil mic. Încerc să le dau report acestor oameni, dar apar mereu alţii şi mi-e greu să fac o selecţie", a scris ea, pe Facebook.

image
Astfel de imagini nu vor mai exista pe pagina de Facebook a Oanei Roman

Ulterior, când a văzut cât de multe mesaje de încurajare primeşte din partea celor care o apreciază, Oana a revenit cu un nou mesaj, de data aceasta de mulţumire.

"Vă mulţumesc pentru sutele, miile de mesaje primite! Mesaje frumoase, de bun simţ şi pline de omenie! Sunt cu siguranţă mult mai multe decât cele pline de răutate şi vă mulţumesc! Asta arată că există atât de mulţi oameni frumoşi şi plini de normalitate în ţara asta, oameni care ţin pe linia de plutire o ţară în totală derivă! Nu mă mai regăsesc în ceea ce se întâmplă în spaţiul public şi asta mă nemulţumeşte pentru că meseria mea ţine de spaţiul public şi vrând nevrând trebuie să am cumva contact cu el! Faptul că voi, atât de mulţi, îmi trimiteţi semnale pozitive mă încurajează şi mă face să gândesc că încă mai e loc şi de oameni care nu vor scandal şi circ! M-am simţit de multe ori marginalizată într-o societate care nu caută valori, nu caută competenţă şi bun simţ, nu caută onoare şi demnitate! Poate va veni şi vremea noastră!"

Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
Roxana, alături Liviu Guță
BeFunky collage (18) jpg
cub iosif rotaru png
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
Tragedie Indonezia, EPA jpg
cub andreea banica animat gif
Cesonia postelnicu   foto TNB   main jpg
 Tanc T-80 al Miliției Republicii Populare Lugansk FOTO Profimedia
image
image
image
image
cub andreea banica animat gif
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
Roxana, alături Liviu Guță
cub iosif rotaru png
Robbie Williams Spice Girls
david victoria beckham son brooklyn t jpeg