Oana Roman, accident de co╚Ömar ├«n Egipt. ÔÇťAm ajuns la doctor. M-au cusut!ÔÇŁ

18 aprilie 2021
image
Oana Roman, vacan╚Ť─â cu peripe╚Ťii ├«n Egiptfoto: arhiv─â personal─â

Ultima zi de vacan╚Ťa petrecut─â ├«n Egipt s-a transformat ├«ntr-un co╚Ömar pentru Oana Roman! Vedeta a ajuns pe m├óna doctorilor de la hotelul unde s-a cazat, dup─â ce s-a accidentat, ├«n╚Ťep├óndu-se ├«ntr-o piatr─â ascu╚Ťit─â.

Oana Roman a suferit o mic─â interven╚Ťie la c─âlc├ói, iar medicii i-au cusut rana. ÔÇťAm intrat ├«n ap─â, unde am c─âlcat ├«ntr-o piatr─â foarte ascu╚Ťit─â ╚Öi mi-am f─âcut o mare gaur─â ├«n c─âlc├ói, at├ót de mare, ├«nc├ót a trebuit s─â m─â duc la doctor, aici la hotel, s─â m─â coas─â. Ca s─â m─â coas─â acolo a trebuit s─â-mi fac─â o anestezie local─â. Nu v─â pute╚Ťi imagina ├«n ce hal m-a durut. Am un mare bandaj, un bandaj comunist ╚Öi acum trebuie s─â m─â duc s─â-mi iau pastileÔÇŁ, a povestit Oana Roman ├«ntr-un Instastory.

image
A╚Öa arat─â piciorul Oanei dup─â interven╚Ťia medicilor

Luni e ziua Mioarei Roman

Oana Roman se ├«ntoarce ├«n ╚Ťar─â ├«n cursul zilei de luni (19 aprilie), de╚Öi ar fi vrut s─â mai stea o s─âpt─âm├ón─â. M├óine este ╚Öi ziua mamei sale, Mioara Roman, care ├«mpline╚Öte 81 de ani, ╚Öi Oana va merge la ea ├«n vizit─â la centrul de recuperare de lux unde este internat─â. ÔÇŁM├óine e ziua mamei mele, merg la ea ├«n vizit─â. Peste o s─âpt─âm├ón─â o aduc acas─âÔÇŁ, a mai spus Oana. Este pentru a doua oar─â c├ónd Oana pleac─â ├«n vacan╚Ť─â ├«n Egipt. De aceast─â dat─â a fost ├«nso╚Ťit─â de fiica ei, Isabela, ╚Öi de Vica Blochina.

Citește și:

Oana Roman, aniversare ├«n Egipt, cu Vica Blochina ┼či cu copiii!

Oana Roman: ÔÇŁLumea m─â acuz─â c─â am internat-o pe mama la azil". ├Än ce complex de lux se recupereaz─â Mioara Roman

bianca dragusanu
catalin eva maruta jpg
BeFunky collage (10) jpg
anda adam
Ce face si cum arata acum Liviu Arteni fostul sot al celebrei Israela Vodovoz 1024x576 webp
anda adam png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
C─ât─âlin Zm─âr─ândescu 7 jpg webp
pepe si yasemine ody
Screenshot 2022 05 17 at 16 01 52 png
andreea marin iubit jpg
claudia patrascanu gabi badalau 0 jpeg
8 act ginghina jpg