Oana Roman, așa cum nu a mai fost văzută! A pozat goală, acoperită doar de un prosop

image
Oana Roman, la spa

Pentru Oana Roman, 2019 vine cu câteva schimbări, prin intermediul cărora vedeta a reușit să-și surprindă fanii. Deși nu a fost până în prezent adepta fotografiilor senzuale publicate pe rețelele de socializare, în aceste ipostaze putând să o admire doar soțul său, se pare că fiica lui Petre Roman și-a propus să fie mai îndrăzneață în noul an.

Vedetele autohtone au început noul an urmând, se pare, aceeași regulă de bază: lipsa inhibițiilor. Dacă până acum Andreea Raicu, Andreea Marin și Andreea Bănică au publicat în mediul online imagini cât mai senzuale, în prezent a venit și rândul Oanei Roman, care a „deranjat” astfel șirul „Andreelor”.

Fiica lui Petre Roman a știut întotdeauna să nu le dea prea mare ascultare cârcotașilor care îi reproșau adesea că silueta sa nu este una tocmai de model, iar acum dovedește că are o încredere de sine demnă de invidiat și nu se lasă intimidată de comentariile negative.

Oana Roman și-a propus ca în 2019 să aibă mai multă grijă de sine și să se concentreze pe propria persoană. Astfel, vedeta a optat pentru o zi relaxantă la spa, unde a avut parte de un masaj bine-meritat. Din locația respectivă însă, Oana a dorit să aibă și o amintire, așa că nu a stat mult pe gânduri și, acoperită doar de un prosop, goală-pușcă și nemachiată, aceasta a pozat în cea mai senzuală ipostază a sa.

image
Oana Roman, la spaFoto Instagram

La scurt timp, fosta prezentatoare TV a publicat imaginea pe Instagram, iar comentariile au fost pe măsură. Vedeta a fost încurajată de fani, care au sfătuit-o să nu țină cont de bârfe și să aibă mereu încredere în ea. „De azi am hotărât să am mai multă grijă de mine! Am început cu un masaj într-un loc special!”, a scris Oana în dreptul fotografiei. „Hai să fim serioși, Oana nu este grasă, este o femeie cu forme. De ce trebuie să fie toți după un anumit tipar? Mie îmi place să văd persoane ca Oana la TV, în locul „vedetelor” care arată ca radiografia”, a fost unul dintre comentariile internauților. 

image png
sarah anamaria prodan jpg
giselle si tom brady
cub anamaria prodan png
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
Prințul Harry și Meghan Markle png
traian basescu 0 jpeg
BeFunky collage (28) jpg
soldati usi in timp ce se predau in Herson FOTO The Sun jpg
Annie Ernaux, câștigătoarea Premiului Nobel pentru Literatura pe 2022 Foto EPA EFE
image
image
image
image
Amber Heard FOTO EPA-EFE
FotoJet (1) jpg
6 divort angelina si jolie brad pitt 3 jpg jpeg
1 will smith jpg jpeg
sarah anamaria prodan jpg
cub anamaria prodan png