Oana Roman, așa cum nu a mai fost văzută! A pozat goală, acoperită doar de un prosop

Oana Roman, la spa
Oana Roman, la spa

Pentru Oana Roman, 2019 vine cu câteva schimbări, prin intermediul cărora vedeta a reușit să-și surprindă fanii. Deși nu a fost până în prezent adepta fotografiilor senzuale publicate pe rețelele de socializare, în aceste ipostaze putând să o admire doar soțul său, se pare că fiica lui Petre Roman și-a propus să fie mai îndrăzneață în noul an.

Vedetele autohtone au început noul an urmând, se pare, aceeași regulă de bază: lipsa inhibițiilor. Dacă până acum Andreea Raicu, Andreea Marin și Andreea Bănică au publicat în mediul online imagini cât mai senzuale, în prezent a venit și rândul Oanei Roman, care a „deranjat” astfel șirul „Andreelor”.

Fiica lui Petre Roman a știut întotdeauna să nu le dea prea mare ascultare cârcotașilor care îi reproșau adesea că silueta sa nu este una tocmai de model, iar acum dovedește că are o încredere de sine demnă de invidiat și nu se lasă intimidată de comentariile negative.

Oana Roman și-a propus ca în 2019 să aibă mai multă grijă de sine și să se concentreze pe propria persoană. Astfel, vedeta a optat pentru o zi relaxantă la spa, unde a avut parte de un masaj bine-meritat. Din locația respectivă însă, Oana a dorit să aibă și o amintire, așa că nu a stat mult pe gânduri și, acoperită doar de un prosop, goală-pușcă și nemachiată, aceasta a pozat în cea mai senzuală ipostază a sa.


    Oana Roman, la spaFoto Instagram
Oana Roman, la spaFoto Instagram

La scurt timp, fosta prezentatoare TV a publicat imaginea pe Instagram, iar comentariile au fost pe măsură. Vedeta a fost încurajată de fani, care au sfătuit-o să nu țină cont de bârfe și să aibă mereu încredere în ea. „De azi am hotărât să am mai multă grijă de mine! Am început cu un masaj într-un loc special!”, a scris Oana în dreptul fotografiei. „Hai să fim serioși, Oana nu este grasă, este o femeie cu forme. De ce trebuie să fie toți după un anumit tipar? Mie îmi place să văd persoane ca Oana la TV, în locul „vedetelor” care arată ca radiografia”, a fost unul dintre comentariile internauților. 

gabi badalau, alaturi de parintii sai jpg
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
cub andreea antonescu png
horoscop zilnic gemeni jpeg
rebeca pascu jpg
Matilda Pascal Cojocărița și Nicolae Ceaușescu jpg
Chefi la cutite 4 Foto Antena 1 JPG
Virgil Musta
ronaldo twitter jpg
image
image
image
image
cub razvan ciobanu png
cub theo rose anghel damian png
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
Matilda Pascal Cojocărița și Nicolae Ceaușescu jpg
vladuta lupau jpg
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău