Oana Roman este foarte mândră de cum arată. Nu vrea să audă de operații estetice


    Oana Roman este mândră că la 43 de ani, nu a avut nevoie să apeleze la esteticianFoto Facebook
Oana Roman este mândră că la 43 de ani, nu a avut nevoie să apeleze la esteticianFoto Facebook

Oana Roman este foarte mândră de cum arată și le-a spus tuturor ce părere are despre operațiile estetice, mărturisind că ea nu vrea să audă de așa ceva. Chiar dacă are 43 de ani, Oana Roman se simte mai frumoasă ca niciodată.

Oana Roman are parte de o viață ca în povești, deoarece fiica și soțul ei au grijă ca ea să fie împlinită pe toate planurile. Oana Roman a publicat un mesaj pe rețelele de socializare, prin care le-a explicat fanilor cât de bine se simte ea la 43 de ani fără să aibă operații estetice. Ea consideră că intervențiile chirurgicale pentru înfrumusețare nu sunt cu adevărat o soluție.

În această comparație ea a făcut referire la piesa lansată de Randi «Frumusețea care minte», o piesă pe care ea o consideră verosimilă.

„Am aproape 43 de ani și nici o intervenție estetică, mai stiu multe femei, chiar foarte frumoase care au reușit să rămână dezirabile fără să apeleze la operații estetice. Multe femei, însă, se automutileaza într-o goană nebună după o perfecțiune care nu există. Pentru că așa cum spune Randi , frumusețea este atât de imperfectă. Piesa asta are un mesaj foarte puternic și cred că ar trebui ascultată cu atenție de femei, pentru că vine de la un bărbat. Ascultați. Merită”, a spus Oana Roman. 

FotoJet (1) jpg
culori brazi 2022
infidelitate 0 jpeg
Vouchere sociale tichet social Inquam Photos / Octav Ganea
FotoJet (1) jpg
filme de craciun
foto1 ElenaB jpg
concediul de odihnă
Multe localități din Siberia nu au căldură FOTO SHUTTERSTOCK
iulian juncanaru, stomatolog mort FOTO Faceb jpg
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg