Oana Roman s-a răzgândit! La ce intervenție estetică a apelat vedeta

image
La ce intervenție estetică a apelat Oana RomanFoto Instagram

Dacă doar în urmă cu câteva zile tuna și fulgera în mediul online, susținând că nu ar apela niciodată la operațiile estetice, se pare că Oana Roman își dorește totuși să-și îmbunătățească aspectul fizic. Vedeta a publicat câteva imagini de pe masa unei clinici de înfrumusețare, după ce le-a dezvăluit admiratorilor săi virtuali că urmează un tratament de remodelare. Iată despre ce este vorba!

Oana Roman a susținut cu mândrie, în urmă cu câteva zile, că este mulțumită de aspectul său fizic și nu consideră că ar avea nevoie de îmbunătățiri estetice. Mai mult decât atât, fiica lui Petre Roman le-a atacat pe femeile care în urma deciziei de a corecta anumite complexe prin intermediul chirurgiei estetice, au ajuns să prezinte o imagine artificială și, în unele cazuri, au devenit chiar „mutilate” de această dorință de a atinge perfecțiunea.

Oana Roman își face remodelare facială și corporală

Totuși, se pare că și Oana apelează la câteva trucuri de înfrumusețare, având mai mulți ași în mânecă. Vedeta a dezvăluit curând că s-a apucat de o cură de slăbire, având mare grijă la alimentele pe care le consumă. Cum în unele părți ale corpului este mai greu să slăbești, Oana Roman s-a gândit imediat și la o mică intervenție estetică, ce îi poate veni rapid în ajutor.

simeon stalpnicul png

Vedeta își dorește să scape de gușă și să-și tonifieze brațele și a început, astfel, un tratament de remodelare facială și corporală, ce poate fi considerat tot o intervenție de natură estetică. Aceasta a ajuns deja la a doua ședință de tratament și s-a declarat extrem de mulțumită că, deși este abia la începutul drumului, bărbia sa arată deja diferit.

simeon stalpnicul png

„De 2 săptămâni am început un proces de remodelare corporală...Unul dintre procedee este acela care mă scapă de gușă în cateva ședințe... Iată cum se vede conturul bărbiei după doar 2 ședințe”, a spus fiica fostului premier al României, Petre Roman. „Și bărbia e sculptată mult mai mult față de data trecută. După două ședințe”, a adăugat ea. De asemenea, vedeta a decis să-și sculpteze și mâinile.

În urmă cu câteva zile, Oana Roman le mărturisea admiratorilor săi din mediul online că nu are nicio intervenție estetică la aproape 43 de ani și că este mândră de acest lucru. „Am aproape 43 de ani și nicio intervenție estetică, mai știu multe femei, chiar foarte frumoase care au reușit să rămână dezirabile fără să apeleze la operații estetice. Multe femei, însă, se automutileaza într-o goană nebună după o perfecțiune care nu există”, explica vedeta recent. Oana Roman are o căsnicie fericită alături de Marius Elisei, din care a rezultat și o fetiță, Isabela.

simeon stalpnicul png
cub theo rose png
Screenshot (539) png
claudia patrascanu copii png
ingrijorare
Kate Middleton (3) jpg
cub mircea bravo png
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
Kate Middleton
Becali
ciolacu ciuca FOTO Mediafax
image
image
image
image
8 kanye west shutterstock 477795043 jpg jpeg
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
claudia patrascanu copii png
Amber Heard FOTO EPA-EFE
6 divort angelina si jolie brad pitt 3 jpg jpeg
sarah anamaria prodan jpg