Oana Roman se bronzează, soțul distrează copilul


    Oana şi-a copleşit fetiţa cu pupiciFoto: Blitz
Oana şi-a copleşit fetiţa cu pupiciFoto: Blitz

Oficial e toamnă, însă vremea le-a permis iubitorilor de mare şi soare o ultimă bălăceală şi sesiune de bronzare. Printre cei care au petrecut weekendul pe litoral se numără şi Oana Roman cu soţul ei, Marius Elisei. Fotoreporterii Click! au surprins un tablou perfect de familie, în care fetiţa lor, Isabela (4 ani), are parte de tot răsfăţul.

După o escapadă în Delta Dunării, Oana (42 de ani) şi Marius (31 de ani) şi-au luat odrasla şi au mers să se relaxeze pe litoral, în staţiunea Mamaia. Fiica lui Petre Roman a preferat să se bronzeze pe şezlong, în timp ce tăticul Marius s-a jucat cu micuţa Isa. După ce a îmbrăcat-o cu un costumaş de baie colorat, i-a prins părul şi a copleşit-o cu îmbrăţisări şi pupici, Oana i-a încredinţat fetiţa lui Marius. Isa s-a bălăcit în mare cu tăticul ei, apoi a făcut castele de nisip cu ajutorul lui. Marius e un tătic model şi pare topit după micuţa sa.

Marius şi Isabela au făcut castele de nisip, apoi s-au hârjonit în apa mării
Marius şi Isabela au făcut castele de nisip, apoi s-au hârjonit în apa mării


    Foto: Blitz
Foto: Blitz

Oana nu i-a scăpat din ochi, chiar dacă nu s-a ridicat de pe şezlong. Vedeta a purtat un costum de baie întreg, cu imprimeu animal print şi un pareu scurt, în timp ce Marius şi-a expus trupul zvelt şi a ales un şort bleu. Oana Roman şi Marius Elisei s-au confruntat cu probleme de-a lungul timpului, iar la un moment dat divorţul părea iminent. După patru ani de căsnicie sunt tot împreună şi dacă e să ne luăm după pozele făcute de fotoreporterii Click! par fericiţi alături de micuţa lor.

Plajele s-au golit de turişti

Sezonul estival s-a terminat, iar plajele sunt tot mai pustii. Şezlongurile au fost strânse, iar turiştii care au vrut să se mai bucure de o ultimă bălăceală şi-au întins cearşafurile pe nisip. Şi restaurantele au fost închise. Majoritatea angajaţilor erau elevi, iar de luni încep şcoala, aşa că patronii s-au văzut nevoiţi să tragă obloanele din lipsă de personal.

FotoJet (1) jpg
Vouchere sociale tichet social Inquam Photos / Octav Ganea
culori brazi 2022
despartire   heart g56bfad668 1280 jpg
infidelitate 0 jpeg
filme de craciun
foto1 ElenaB jpg
concediul de odihnă
femeie inele de aur mana bijuterii shutterstock 1966151602 jpg
cum poti avea succes la interviul de angajare jpeg
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg