Oana Roman, traumatizată după operația de cezariană: ''M-am trezit de 3 ori într-o baltă de sânge''

image
Oana Roman nu vrea să facă pace cu tatăl eiFoto: Captură Kanal D

Oana Roman (38 de ani) a avut parte de clipe groaznice, imediat după operația de cezariană.

Vedeta a fost invitată luni seara în platoul emisiunii ''Teo Show'', unde a vorbit încă o dată despre coșmarul prin care a trecut după ce adus-o pe lume pe fetița ei. Oana Roman a retrăit coșmarul pe care l-a îndurat și a povestit ce complicații a avut de îndurat după operația de cezariană.

''M-am trezit de trei ori într-o baltă de sânge. M-am operat a doua oară la același medic, eram într-o panică continuă, eram agitată. De la o simplă cezariană, am ajuns la un adevărat coșmar. După ce am stat două zile în spital, m-am externat. Nici măcar nu m-a sunat să mă întrebe cum mă simt. Când am ajuns la spital, să îmi schimb pansamentele, timp de șase săptămâni, am aflat că operația nu se închisese'', a povestit Oana Roman cu lacrimi în ochi.

După ce și-a făcut mai multe analize, Oana Roman a fost programată pentru a treia operație.

'Mi-au zis direct că o să am o incizie foarte mare, adică o să taie de sus în jos, și de la stânga la dreapta. Am zis ok. De două luni și ceva înduram dureri groaznice. Am intrat în sala de operație optimistă și am ieșit după aproape șapte ore'', a mai adăugat aceasta la Kanal D.

oana roman 7 jpeg
Fetița Oanei Roman, Maria Isabel, are 11 luni

A trecut prin trei operații în două luni

Oana Roman a născut în luna februarie a anului trecut o fetiţă perfect sănătoasă. La patru zile de la cezariană, operaţia Oanei a început să sângereze, iar ea a mers la spital.

Vedeta a fost la un pas de a face septicemie, pentru că operaţia de cezariană a fost urmată repede de complicaţii. Primul semn că ceva nu este în regulă a fost faptul că tăietura nu se cicatriza și sângera.

Oana a mers la spital, unde a fost operată, dar infecţia a revenit, afectând muşchiul peretelui abdominal şi intestinul gros. Situația nu s-a îndreptat nici după a doua operaţie, astfel că ea a apelat la alt medic, de la Spitalul Sfânta Maria.

Cea de-a treia intervenție a durat mai mult decât se aşteptau toţi. Oanei i-a fost tăiată o bucată din muşchiul abdominal, iar în locul acestuia chirurgul i-a montat o plasă, reușind să-i salveze intestinul gros, deşi acesta îi fusese atacat puternic de infecţie.

regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
meghan markle harry regina jpeg
gabriela cristea
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
iulia albu
simona gherghe
Sorin voluntar pompieri FOTO ISU Suceava jpg
Forbes FOTO Shutterstock
image
image
image
image
Adda
cub nicoleta luciu animat gif
simona gherghe
Adelina Pestrițu
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
cub bianca dragusanu sofia animat gif